Hej alla C-vänner!

Efter en minst sagt stormig höst inom politiken, verkar det bli en mild vinter och sedan kan det komma en jobbig vår med extraval mm.
Men ge inte upp, samla krafter under julhelgen så kan vi starta 2015 med friskt mod och hopp om att öka antalet röster i kommande val.

Börja med att ha en:
RIKTIGT GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR

Önskar
Fullmäktigegruppen och styrelsen/ Håkan

2 tankar om “Hej alla C-vänner!

  1. Jag förstår inte varför alla centerpartister är så nöjda. 6% är väl inte mycket att hänga i julgranen precis. Jag tycker både C o FP borde ha över 10% väljare. Båda dessa partier har tappat sin sociala profil. Jag tror just därför att ni inte växer. Sen hoppas jag nästa regering skall få 50% och egen majoritet. Då krävs lösningar på den psykiska ohälsan och att ALLA har råd med tandläkaren. Många av dessa fattiga människor röstar nu på SD. Det har flera berättat för mig. Sen vill jag bevara en human flykting-politik. Byggandet måste startas snarast om vi skall få det goda samhälle vi alla vill ha. Gott Nytt År! Tråkigt att C sagt NEJ till mig. Jag kräver lite mailkontakt med Annie för att lokala frågor o lokala ofta hänger ihop. Men Annie har ju inte tid med så obetydliga människor som jag så det är väl inte mycket att orda om. Känner annars stor gemenskap med C:s folk åtminstone i Nyköping. Knepigt är det. Kommer med en insändare snart där jag erbjuder mina tjänster igen. Senast var inget parti intresserat. Lite knepigt då jag efter dryga 20 års skrivande på SN:s insändarsidor har fått mycket beröm av folket. Fast idag går politik o folk i otakt. Just det vill jag ändra på. Hejsan!

  2. Blev ett fel i mitt förra inlägg. Tror du förstod detta ändå men rätt skall vara rätt. Jag menar att riksfrågor ofta berör lokalpolitik. God Fortsättning min vän från en mycket skrivglad Oxelösundare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*