Socialdemokraterna accepterar Centerpartiets och Alliansens förslag för hur Sverige ska kunna regeras i minoritet

27 december, 2014
Under en längre tid har Allianspartierna pekat på behovet av en överenskommelse över blockgränserna kring hur Sverige ska kunna regeras i minoritet. En överenskommelse är nu nådd mellan Centerpartiet, Moderaterna, Folkpartiet, Kristdemokraterna, Socialdemokraterna och Miljöpartiet som innebär att den partikonstellation som har en relativ majoritet i riksdagen ska kunna styra landet och få igenom sin budget.

LÄS på Centerpartiets hemsida:
http://www.centerpartiet.se/2014/12/27/socialdemokraterna-accepterar-centerpartiets-och-alliansens-forslag-hur-sverige-ska-kunna-regeras-minoritet/

Kommentarer till: “Socialdemokraterna accepterar Centerpartiets och Alliansens förslag för hur Sverige ska kunna regeras i minoritet

  1. Nu får vi hoppas dom rödgröna rättar till A-kassan och sjukförsäkringen som jag TROR var en bidragande orsak till att Alliansen förlorade makten. Nu vann ju inte dom rödgröna heller. Tyvärr gjorde bara SD det. Men löses inte jobb och bostadsfrågan kan mycket väl alliansen vinna 2018. Skolan har ju varit i fritt fall dom senaste 25-30 åren så här har ingen lyckats så väl. Försvaret, pensionerna och energin gör ju upp över block-gränsen så visst finns det hopp. Invandringen har berikat oss genom åren. Men vi måste ta hand om våra nyanlända bättre genom att erbjuda bostäder, skolor och jobb. Här finns lite att göra. Men aldrig SD:s främlingfientlighet. Vi skall vara ett öppet samhälle för alla även framgent. Hejsan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*