Gnesta behöver genomtänkta beslut!

I Gnesta har flera viktiga beslut tagits av Alliansen med närmast nonchalant attityd för hur dessa beslut kan påverka kommuninvånarna. Jag tänker då på att man flyttade barnen från ytterskolornas 5:or och 6:or utan att göra en ordentlig analys av hur detta skulle påverka barn, skolor, personal och orterna i sig. Nu vill alliansen driva igenom ett köp av centrumfastigheter, återigen utan att vilja noga gå igenom frågan!
Kommuninvånarnas pengar ska man vara försiktig med och fatta beslut som är välgrundade, allt annat är svårt att försvara!

Vi i Miljöpartiet anser att Gnesta behöver genomtänkta beslut där den långsiktiga nyttan för kommunen och dess invånare sätts främst!

Kukkamariia Valtola Sjöberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*