Klent försvar

En borgerlig röst har ryckt ut till försvar för, hur alliansen i Gnesta utövar sin makt, när det gäller beslutsunderlag (se kommentar till mitt inlägg den 27). Signaturen är Momma och upplyser inte om, vem som står bakom. Försvaret för att gång på gång köra över oppositionen (alltså att efter ett återremissbeslut strunta i att komplettera utredningen och sätta ut nya möten inom en vecka) skulle vara att det är demokrati, att den starke alltid bestämmer. Bevare oss väl för sådana demokrater. Att inte förstå betydelsen av respekt och dialog innebär inte att man är demokratisk. Tvärtom.

Inläggets nivå understryks av att den som skrivit det tror att klagomål på majoritetens hantering beror på att man blivit “sur” för att majoriteten bestämmer.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*