Folkpartist som undrar

Göran Benedick (FP) skriver till mig:
”Du skriver många kommentarer om Laxne, vilka alltid citeras i Sörmlands Nyheter. Om du vill göra något för Laxne borde du ha varit med på ortens framtidsmöte i våras. Där framkom att trafiken var den viktigaste frågan för att kunna utveckla Laxne. En gång i tiden fanns den över 10 turer mellan Gnesta och Mariefred idag knappast någon. Miljöpartiet har inte framkastat en enda fråga kring kommunikation de senaste 10 åren. Jag själv uppvaktar konstant kommunalrådet i denna fråga.

Om du vill göra en insats för Laxne tycker jag att du skall tala med din partibroder Magnus Josefsson (MP), som är ordförande i Länstrafiken Sörmland och fråga varför Länstrafiken inte vill bekosta trafiken mellan Strängnäs-Gnesta-Trosa. De mest expansiva orterna i Sörmland. Med detta förhållande kommer vi fortsatt att ha en vattendelare norr om Laxne!”

Mitt svar:
Hej Göran,
Tack för ditt inlägg.
Vad trevligt att du noterat min frånvaro på framtidsmötet 🙂 Som du är medveten om är vi alla fritidspolitiker och jag var på grund av mitt lönearbete förhindrad att närvara. Jag fick en fullständig rapport av Kerstin Landin (MP) och min man som närvarade tillsammans med våra tre barn. Dessutom finns det ju minnesanteckningar att tillgå.
Du verkar inte så insatt i Miljöpartiets arbete kring kollektivtrafik tycker jag. Har du följt bloggen, läst vårt valprogram eller på annat vis följt oss? Verkar inte så. Det är allmänt känt att MP värnar om kollektivtrafiken.
Nog med pajkastning; istället noterar jag nöjt att vi verkar överens om att mer kolletivtrafik behövs. Några fler partier som hänger på?

Med vänliga hälsningar
Kukkamariia Valtola Sjöberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*