Gnesta behöver politiker som vill driva sakfrågor

Det finns Gnesta politiker som ”spelar allan” och framställer företrädare för andra partier som byfånar. Jag är helt ointresserad av pajkastning och tror att Gnestaborna hellre vill veta vad vi vill göra för kommunen.

Miljöpartiet i Gnesta har en hemsida och ett valprogram där du kan läsa på mer.
Miljöpartiet på riksplanet finns här.

Så lätt är det att tala klartext istället för en massa rappakalja.
Klart slut!

Kukkamariia Valtola Sjöberg

Förtydligande: Jag har fått kommentarer om ovanstående inlägg med frågor som ”menar du den och den” därför vill jag klargöra. Jag skrev mitt inlägg för att det finns politiker i kommunen som hellre fokuserar på person än sak, detta gäller inte specifikt på valbloggarna utan överlag. Min poäng är att jag vill lyfta fram politiken som det viktiga inte person.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*