Sakfrågor eller personfrågor

När man förmedlar något till en större okänd krets, oavsett om det är via media eller personligen via nätet, är det viktigt att man redovisar vad som är fakta och vad som är åsikter. Det tycker väl de flesta. Personligen tycker jag också att man ska hålla sig till politiska sakfrågor och så långt möjligt undvika personangrepp. I politisk taktik kan ingå både det ena och det andra, det får man inse, och gränserna är väl inte alltid kristallklara, vare sig för en själv eller andra. Så det gäller att sortera.

Det har skrivits en del om kommunalrådet i Gnesta de senaste dagarna. Inom Moderaterna och Alliansen har man nu att hantera de frågeställningar som tagits upp. Det är i första hand där man bör ha de diskussioner som behövs.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*