Tio dagar efter beskedet och en lyckad manifestation!

Tio dagar efter beskedet och en lyckad manifestation!
Nu har det gått tio dagar sedan beskedet om att Trafikverket föreslår att lägga ner Gnestapendeln. På den tiden har mer än 4180 personer skrivit under namninsamlingen på nätet och ett stort antal skrivit under de namnlistor som finns utlagda på olika platser samt samlats in vid pendeltåget. Till exempel har 500 personer skrivit under namninsamlingen i Stjärnhov.

Vid dagens manifestation på Strömmentorget, deltog flera hundra personer och lyssnade till tal och underhållning. Många hade skyltar, där man bland annat kunde läsa ”Jag älskar tåg”, ”Gnesta + pendeltåd = sant” m m. En partikamrat som kom med bussen från Nyköping kl 12.20, berättade att det kändes väldigt bra att se hur det vällde av folk från pendeltåget och att flera bar på skyltar och skulle delta i manifestationen.

Nu går namninsamlingen in i slutspurten, för på måndageftermiddag ska alla listor samlas in. På tisdag ska namninsamlingen överlämnas till trafikverket. Har du ännu inte skrivit under, gör det på denna länk:
http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=7821#.UbzQQ9hFvFz

Mats Dellrud
Tio dagar efter beskedet och en lyckad manifestation!
Nu har det gått tio dagar sedan beskedet om att Trafikverket föreslår att lägga ner Gnestapendeln. På den tiden har mer än 4180 personer skrivit under namninsamlingen på nätet och ett stort antal skrivit under de namnlistor som finns utlagda på olika platser samt samlats in vid pendeltåget. Till exempel har 500 personer skrivit under namninsamlingen i Stjärnhov.

Vid dagens manifestation på Strömmentorget, deltog flera hundra personer och lyssnade till tal och underhållning. Många hade skyltar, där man bland annat kunde läsa ”Jag älskar tåg”, ”Gnesta + pendeltåd = sant” m m. En partikamrat som kom med bussen från Nyköping kl 12.20, berättade att det kändes väldigt bra att se hur det vällde av folk från pendeltåget och att flera bar på skyltar och skulle delta i manifestationen.

Nu går namninsamlingen in i slutspurten, för på måndageftermiddag ska alla listor samlas in. På tisdag ska namninsamlingen överlämnas till trafikverket. Har du ännu inte skrivit under, gör det på denna länk:
http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=7821#.UbzQQ9hFvFz

Mats Dellrud

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*