Jämställdhetskonferens i Gnesta 6:e maj

Jämställdhetskonferens i Gnesta den 6/5

Gnesta Kommun har länge arbetat med jämställdhetsfrågor. Kommunen har fått stor uppmärksamhet för detta arbete både internationellt, nationellt, regionalt och lokalt. Vi känner att vi börjar komma en bit på väg till ett mer jämställt samhälle även om vi, som så många andra, har en bit kvar på den vägen.

Vi har en politisk enighet i Gnesta att kommunen ska arbeta med jämställdhet. Vi har alla ställt oss bakom detta och jobbar gemensamt för att vi ska komma

framåt i frågan.

Nu känner jag en stor glädje över att vi ska anordna en jämställdhetskonferens med inriktning skola den 6/5 på Elektron i Gnesta.

Många kommuner hör av sig till oss och vill komma på studiebesök och lära sig om vårt arbete men vi hänvisar nu, på grund av det stopra trycket, alla att

anmäla sig till denna heldag.

På programmet finns bland annat jämställdhetsminister Maria Arnholm, Män för Jämställdhet, rektorer, förskolechefer, kommunchefen och jag.

Jag kommer att hålla ett kortare pass som handlar om politikens roll och för den som kommer på dagen kan jag avslöja att jag i min dragning kommer understryka politikens viktiga och avgörande roll för lyckat arbete.

 

Var du anmäler dig?

Via den här länken:

http://simplesignup.se/event/41215-seminarium-framgaangsrikt-jaemstaelldhetsarbete-i-gnesta-kommun

 

 

Kukkamariia Valtola Sjöberg

Sammankallande i kommunens arbete för CEMR-deklarationen, den europeiska deklarationen  för jämställdhet mellan kvinnor och män 

 

 

 

2 thoughts on “Jämställdhetskonferens i Gnesta 6:e maj

  1. Jag är nyfiken på hela programmet, men det kommer väl snart?
    Jag har precis kommit hem från St. Petersburg där jag genomförde ett tvådagars seminarium – ”Equality, Politics and Women´s Struggle.” – med 20 kvinnor från St Petersburg och Region St Petersburg. Det var två häftiga dagar med många diskussioner och grupparbeten.
    MVH
    Ulla-Karin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*