Ship to Gaza kommer till Nyköpings hamn

På väg mot politikerveckan i Almedalen på Gotland i början av juli kommer segelfartyget Estelle att angöra Nyköpings hamn. Ombord finns riksdagledamöter från både Sverige och Norge, från Vänsterpartiet Eva Olofsson och Jacob Johnson, samt från organisationen Ship to Gaza Mattias Gardell och ett flertal aktivister.
Lördag 30 juni mellan 12:00-17:00 är alla välkomna att besöka fartyget och ta del av den utställning om Gaza, Ship to Gaza och frihetsflottan som fartyget medför. Estelle kommer att ligga vid ”Sydostkajen” i Nyköpingshamn.
Insamlingsaktiviteter till stöd för de stora behov av läkemedel och medicinska hjälpmedel som finns i Gaza kommer att genoföras inför och under besöket. Insamlingen fortsätter fram till augusti då fartyget kommer att segla från Göteborg mot Medelhavet.
Mer information finns på webbsidorna för Vänsterpartiet i Landstinget Sörmland:
http://sormlandsting.vansterpartiet.se/ och för organsiationen Ship to Gaza på http://www.shiptogaza.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*