Rätt agenda i Europavalet!

-Stärk mänskliga rättigheter

-Begränsa Brysselbyråkratin

-Bekämpa brott tillsammans

Skicka en envis journalist till Bryssel!

Rösta på Kristdemokraterna, rösta på Lars Adaktusson i EU-valet.

EU måste respektera ländernas olikheter och minska regelkrånglet för små företag. Ett samarbete mellan länder inte en superstat.

Miljöproblemen tar inte hänsyn till nationsgränser. Därför krävs gemensamma mål för minskad klimatpåverkan.

De vardagsnära besluten måste förbli vardagsnära. EU:s uppgift måste vara att hitta gemensamma lösningar på gränsöverskridande problem.

De svenska bönderna är i många avseenden bäst i Europa på att ta hand om sina djur. Kvalitet kostar, och jämfört med övriga Europas billigare köttproduktion skapas en ojämn konkurrens. Därför vill vi att livsmedel ska innehålls- och ursprungsmärkas så att konsumenterna kan göra etiska val i affären.

Lars Adaktusson har som journalist bevakat riksdagen i Stockholm, Vita huset i Washington och EU-institutioner i Bryssel. Han har rapporterat från diktaturer i Mellanöstern, skildrat flyktingkatastrofer i Afrika och kryssat mellan skyttegravar i Jugoslavien.

Nu har Lars Adaktusson tagit klivet över till politiken och är Kristdemokraternas toppkandidat i valet till Europaparlamentet.

Varför ska man rösta på Kristdemokraterna i Europavalet?

Det finns så mycket främlingsrädsla och nationell egocentricitet men geografiska gränser får inte styra engagemanget för våra medmänniskor. Kristdemokraterna stryker under alla människors lika värde som är helt nödvändigt för våra barns framtid!

Marita Göransson (KD)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*