Välkommen Ebba som Kristdemokraternas nya partiledare!

 

örebro

Ebba Busch Thor är den första kvinnliga partiledaren i Kristdemokraternas historia i Sverige. Hon kommer från Uppsala där hon har varit kommunalråd med ansvar för äldrepolitiken under fyra år. Hon är karismatisk, duktig kommunikatör, engagerad, orädd och rakryggad. Hon har redan gjort sig känd för att säga nej till vänsterns ovanifrånlösningar som pressar in människor i en och samma mall istället för att värna att människor är olika och unika.

Föräldrar och familjer själva ska få bestämma över hur de vill göra med barnomsorgen, föräldraledigheten och tiden med barnen. Regeringen har inte barnen och familjernas bästa för ögonen och därför behövs den kristdemokratiska rösten mer än någonsin.

Läs mer om vår politik här.

Lyssna på Ebbas första tal som partiledare. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*