SD och HBTQ

blomma
Ingen människa väljer sin sexuella läggning. Trakasserier och diskriminering mot människor p.g.a. deras sexuella läggning är oacceptabelt och skall rättsligt beivras. Vidare anser Sverigedemokraterna att människors sexuella preferenser primärt är en privat fråga och ingenting partiet fäster någon vikt vid.

3 tankar om “SD och HBTQ

 1. Bra Thom ! Detta har inget parti med att göra. Sänkammaren är var och ens enskilda plats. Med vem angår ingen annan. Jag menar vuxna människor får väl älska den dom vill. Broderskaparna ja. Skall fråga dom hur mycket GUD det ligger i ett hånskratt i stället för A-kassa och hur mycket GUD det ligger i att tvingas leva tandlös under ett S-styre. Just att jag INTE släpper detta gör att Kjell Wiklund känner sig tvingad att frysa ut MIG. Den som själv är utan skuld kan därför kasta första stenen. Hitills har ingen sten kommit. Hej Thom!

 2. Broderskapsrörelsen kristna socialdemokrater bytte för en några år sedan namn till Socialdemokrater för tro och solidaritet. Namnbytet öppnade upp för fler trosinriktningar.
  – När Broderskapsrörelsen grundades förekom inte muslimer i den svenska religionsstatistiken, men successivt har vårt land blivit mer likt världen i stort. Det finns 200 000 muslimer i Sverige, fastslog förbundsordförande Peter Weiderud.
  Märkligt nog har det inte varit aktuellt med namnbyte tidigare trots att judarna funnits längre i Sverige än socialdemokraterna.

  Nåväl, det har säkert inget med att muslimer till 70 % röstar på S och att elaka tungor påstår att muslimerna har svårt att skilja på socialdemokrat och socialbidrag.

  Ännu mycket värre var att det i den kristna jämlikhetsparagrafen i Broderskapsrörelsen stod det att ”Vi strävar efter en värld […] utan ojämlikhet på grund av kön eller sexuell läggning”, men i det muslimska manifestet är ”sexuell läggning” borttaget.

  Vi måste ge muslimerna tid säger Socialdemokrater för tro och solidaritet. Likadant låter det från många håll om runt om i världen, vi måste ge islamisterna tid i Egypten, Tunisien, Jemen osv.

  Tid till vadå?

  Den moderna människan föddes för runt 150 000 år sedan i Östafrika, de spred sig till Mellanöstern. Där uppstod världens första civilisationer, framstående på många områden men för 1 400 år sedan började en farsot som kallas islam sprida sig från området och sedan dess har det bara gått utför, där och på alla andra håll där islam har något att säga till om.

  1. är du seriös?

   civilisation uppstod på andra sidan jorden det har du rätt i.
   Det du kanske har missat under historielektionerna är att västvärlden tog teknik och kunskap därifrån och sedan så använde väst all kunskap och utvecklade vapen och annan teknik för förstörelse.

   Sedan tog väst dessa vapen och diverse krigsteknik och drog tillbaka och började härja och och förslavade människorna därborta. När de hade ockuperat klart så började väst sno tillgångarna i länderna som ockuperats.

   Ta en funderare på varför de kontinenterna som är rikast på tillgångar är dom fattigaste medan kontinenterna som är fattigast på tillgångar är de rikaste.

   Det har ingenting med att man slutade utvecklas i öst. Det har att göra med att man förbjöd dessa att utvecklas i 500år.

   När det var medeltid här, det som kallas för the dark age. Så var det the golden age i mellanöstern och öst generellt. sen började väst på 1500 talet att missbruka välkomnandet dom fick av den delen av världen (väst fick kunskap, teknik,böcker och avancerad matte. Väst fick till och med teknik i luft konditionering) och sedan började man sno och plundra osv osv osv osv och the dark age tog slut, och det som var the golden äge i öst blev deras dark age.

   Västs rikedomar är byggda på mellanösterns och afikas rikedomar.

   Ta och läs lite historia osv så inser du att 50 år av frihet inte är tid nog att återhämta sig av 500 år av förslavelse och plundring.

   tänk sedan på att under dessa 50 år så har väst fortsatt sin plundring och behållit ockuperade områden.

   Idag ockuperar man inte områden utan företag köper mark,vatten och plantage med pengar som dessa företag tjänade under ockupationer och plundringarna.

   Tro mig hade väst inte tömt dessa länder och förslavat folket så hade du antagligen dött av kyla eller sjukdomar, kanske till och med inte ens född då dina förfäder troligen hade dött pga brist på kunskap inom biologi och medicin osv.

   Det här med att man inte är utvecklad i 3:världen pga att dom är mindre intellektuella är det dummaste någon kan tro.

   Vad sägs om att väst bara håller sig till västra delen av jordens halva så ska du få se att det inte finns tillräckligt för att väst ska överleva. Mat,bränsle,metaller,sand osv kommer ta slut snabbare än du kan tänka dig. Då kan du sitta i skogen och försöka jaga din mat eller flytta ut på landet och odla potatis och försöka byta till dig en köttbit.

   gissa hur många procent av världens alla metaller,mat,kläder,bomull, tillgångar osv kommer från väst?
   enda bränslet väst har mycket av är kol, men den tar slut ganska fort om väst byter till den.

   Då är vi tillbaka till ”the dark age”.

   Ta och läs på nu och sluta sitta i din bubbla att väst är där den är för att dem var smartare. För svaret är att väst är där den är för att vi är brutalare och har haft hybris under århundraden. Även idag.
   kolla på krig under de senaste 300 åren och se vem som deltagit mest, mördat flest och plundrat mest eller åtminstone bidragit till det.

Kommentarer är stängda.