Sverige är extremast!

Av rapporten Eurostat Newsrelease 46/2014 ”Large increase to almost 435 000 asylum applicants registered in the EU28 in 2013” framgår att Sverige nu har detroniserat den tidigare Europaettan och lilleputtnationen Malta med 450 000 invånare, från tronen som det land som tar emot flest asylansökande per capita i hela Europa – sannolikt också i hela världen.

http://europa.eu/rapid/press-release_STAT-14-46_en.htm

Vidare i rapporten:

•Antalet asylsökande inom EU har under tiden 2008 till 2013 ökat från 225 000 till 435 000, d v s med 93 %

•Tyskland (80 miljoner invånare) , Frankrike (62 miljoner), Sverige (9,5 miljoner), Storbritannien/UK (62 miljoner) och Italien (60 miljoner) har under 2013 registrerat 70 % av samtliga asylsökande

•I absoluta tal har Tyskland registrerat 126 705 (29 % av samtliga), Frankrike 64 760 (15 %), Sverige 54 270 (13 %), UK 29 875 (7 %), Italien 27 930 (6 %) …

Sverige tar per capita emot

 • 3,6 gånger fler asylsökande än Tyskland
 •  5,5 gånger fler än Frankrike
 • 12 gånger fler än Storbritannien
 • 12 gånger fler än Italien.

Med antirasisternas mått mätt så är alla Europeiska nationer rasistiska förutom Sverige.

Sverige befinner sig i en helt egen division oavsett hur statistiken än presenteras. Men det kostar att ligga på topp. Historiska lärdomar från andra länder talar om att det som nu pågår kan sluta riktigt illa, d v s i något som är humanismens absoluta motsats. Det går inte ett kombinera en modern välfärdsstat med massinvandring av människor med låg eller  obefintlig utbildning…
Antal_asylsökande_EU_2013 Antal_asylsökande_per_miljon_invånare

4 thoughts on “Sverige är extremast!

 1. Ny fakta kommer från docent Tullberg, han skriver i sin nya bok att kostnaden för migration är ca 250 miljarder. Regeringen säger att kostnaden är mellan 45-60 miljarder.

  Socialdemokraterna vill höga pensionerna 50 kronor från januari 2015.
  Är inte detta ett hån?

  Att pensionärerna ska få samma skatt som de som arbetar skulle det kosta 8 miljarder enligt beräkning.
  Ibland blir man ledsen för att sanningen inte kommer fram, att politikerna håller tyst!
  Försvarar lögnen…
  Om jag är upprörd? Svar: Ja.

  Vem har värde i Sverige?

 2. Givetvis Mattias, men asylsökandes antal är också intressant för Migrationsverket drivs inte ideellt.

  Personer som har fått ett PUT – permanent uppehållstillstånd – i Sverige år 2013:
  17.227 Asyl – skyddsbehövande
  1.378 Asyl – synnerligen ömmande omständigheter
  7.646 Konventionsflyktingar
  2.187 Kvotflyktingar
  10.673 Anhörig till person som tidigare fått uppehållstillstånd i Sverige som konventionsflykting/skyddsbehövande/synnerligen ömmande omständigheter/tidsbegränsat tillstånd.

  Alltså totalt c:a 39 000 under 2013. Sammanlag kom 116 000 människor till Sverige, många av dem för att arbeta men det är inte välutbildade som främst söker sig till Sverige utan människor utan eller med låg utbildning. Alltså jobb som borde kunna tas av någon som redan befinner sig i Sverige.

  Alltså 39 000 plus onödigt stor arbetslöshet, det är inte gratis Mattias. I hela EU beviljades 130 000 uppehållstillstånd (2012) så hur du än räknar är Sverige extremast. I hela världen finns c:a 45 miljoner flyktingar så ovanstående antal är som en piss i Mississippi, vi måste hitta på ett sätt att hjälpa människor på plats, inte i Sverige.

  Hörde förresten att Socialdemokraterna i Skåne går emot partiledningen och vill slopa det fria skolvalet. Föräldrars rätt att välja skola har lett till försämrade resultatet och segregation, anser partidistriktet.
  Det kan vara hur det vill med det fria skolvalet men är det rätten att välja skola som skapar segregationen eller en större invandring än vi klarar av?

 3. Relevant eller inte?

  Asylkarusellen kostar oerhörda summor per dygn, det finns 7 st partier som inte vill säga siffran högt!

  Det groteska är att även en kriminell får asyl i Sverige.
  Det sipprar ut information från Migrationsverket att mördare (flertal) fått asyl i Sverige eftersom de löper dödsstraff i sina hemländer.
  Migrationsverket har ingen aning om vem PUT beviljas till, eftersom de flesta asylsökanden kastar bort ID handlingarna innan ankomsten till Sverige.

  Tänker så här, du ska ha bygglov, det finns K-märkta hus, du får inte renovera hur som helst, du ska ha cykellyse, alkoholtillstånd beviljas av kommunerna, hastighetsbegränsningar och sopsortering, visst vi har ordning i Sverige. Förutom när det gäller migration, där är ”hursomhelst-regelverk” som gäller.

  Gällande papperslösa, du söker asyl,du får avslag, överklagar. Sedan kommer beslutet att du inte får stanna i Sverige. Vad händer sedan? Ingenting, din lägenhet betalas som din uppehälle också, barn går i skolan och du får gratis vård. Jag väljer att skriva gratisvård eftersom du får vård även du inte kan betala besöken i vårdcentralen och hos tandläkaren. Landstingen skickar inte ärendet vidare till inkasso.
  Hur stor skulden är totalt gällande papperslösa vill inte våra Landsting tala om.

  Makabert är att vissa kommuner står för kostnaden för dator och Internet. Skolan anmäler inte och inte heller socialen. Polisen stämplar som dumma och elaka när de försöker att göra sitt arbete, avvisa och det kostar stora summor till skattebetalare.

  Hur mycket kostar asylprocessen, inkl allt? Migrationsverket, domstolar, polisens arbete, advokater, brottsbekämpning?

  Hur kan ett ensamkommande barn generera så mycket pengar till kommunerna?
  I bästa fall 16.000 kr dygnet?

  Vem betalar allt? Skattebetalare.

 4. Är det inte ganska orelevant att tala om antalet asylsökande? Vi kan ju knappast hindra någon från att söka asyl. Frågan om man får det eller ej är något helt annat.

  Mer rätt vore att diskutera hur många som får tillstånd att stanna i Sverige. Ellerhur?

Kommentarer är stängda.