Jimmie Åkesson talar i Nyköping!

Lördagen den 2:a augusti besökte jag Sölvesborg tillsammans med Anna Sarnes Magnusson (Ordförande SD Oxelösund) och Anita Nygren (Suppleant SD Sörmland) för att lyssna till Jimmies sommartal. Ett par hundra personer hade samlats för att lyssna till ett mycket uppskattat tal. Ett tal som var rakt på. Inga krusiduller eller allmänt valfläsk. Talet var startskottet på valkampanjen för Sverigedemokraterna. Missade du talet kan du ta del av det här!
https://www.youtube.com/watch?v=RLbMmVzwzTY

I Måndags (4:e augusti) inledde även Jimmie sin landsomfattande valturné.
Fram till och med valdagen den 14 september kommer cirka 100 torgmöten att genomföras.
Torsdag den 14:e augusti kl 12:00 kommer Jimmie Åkesson till Nyköping och talar!
SD Nyköping kommer att vara på plats från 11:00.
För mer info kontakta Thom Zetterström 0733-861744.
jimmie_till_nykoping_20140814

4 thoughts on “Jimmie Åkesson talar i Nyköping!

 1. I Borgholm vände de lokala centerpartisterna Jimmie Åkesson ryggen istället för att stanna hemma.
  Nu kollar vi om våra lokala centerpartister gör samma sak i vår vackra stad.

 2. Jag tänker komma till torget o lyssna på honom. Gumman o jag skall inte rösta. Du vet varför. Hoppas han får tala ostört och att vår svenska demokrati funkar även i Nyköping. SD kan bli 3:e största parti har jag förstått. Till sist Thom på vår norrlands-resa förstod jag att SD kommer att öka framöver. Visst pratar jag mycket. Men med två stora öron lyssnar jag en del också. Vi lär ses min vän och trevlig fortsatt sommar!

  1. Tjena Roland.
   Det hoppas jag också.
   När något utav de övriga riksdagspartierna har torgmöte så kommer det inga SD:are och protesterar. Varför? Jo, vi går dit och lyssnar eller gör något annat, vettigare med vår tid än att vända ryggen och visa fingret åt resultatet av demokratin… /Thom

Kommentarer är stängda.