Saknade kommunvalsedlar!

Hej Nyköping!

 

Under onsdagen den 27 augusti gick vårt riksutskick ut till alla hushåll i kommunen.
Tyvärr hade det blivit något fel så våra kommunvalsedlar fanns ej med i utskicket. Vi beklagar detta!

Lyckligtvis finns våra valsedlar ute i samtliga vallokaler där du kan förtidsrösta och i vår valstuga på stora torget.

För dig som ej har möjlighet att hämta valsedlar från vår valstuga och inte vill riskera att bli utan vid eventuellt valsabotage skickar vi gärna hem ett par valsedlar så att du kan känna dig  riktigt säker på att kunna rösta på Sverigedemokraterna den 14 september.

 

Önskas valsedlar skickas ett e-post till:

thom.zetterstrom@sverigedemokraterna.se

 

Uppge namn och adress samt ha ”valsedlar” som rubrik i mailet.

Exempel:

 

Valsedlar

Hej, önskar få valsedlar hemskickade

Adress:

Frida Andersson

Köpmangatan 2 A

611 33  Nyköping

 

Med vänlig hälsning,

Thom Zetterström, ordförande SD Nyköping

nykoping_kf

5 thoughts on “Saknade kommunvalsedlar!

 1. Tro mig Leif valet avgörs inte vid någon brevlåda här heller. På Järntorget kan nog en del hända. Här går debattens vågor höga. Fast i år får vi nog helgardera som Putte Kock skulle utryckt det. Min röst på V HÄR ligger fast.

 2. Inget nytt postlådeskvaller idag?
  Vem vet. Det kanske är där valet kommer att avgöras i Oxelösund.
  Hos mig är det alltid dött vid min enda postlåda. Möter knappt aldrig någon där. Valet får väl avgöras på andra arenor här.

 3. Håller helt med dig Pettersson. Efter att ha varit brevbärare i 45 år tror jag mig kunna skilja på detta jobb och mina åsikter. Jag har läst vykort med HEMSKA texter men alltid burit ut dom. Alla postens kunder har samma värde. Att skylla på budbäraren är ett lågvatten märke. Jag vet att postens ledning delar min syn. Dåligt självförtroende hos V ? Det är varken V eller SD som avgör valet. Till sist en anekdot från igår. En sosse i Nyköping sa till mig att han visste hur valet skulle slut. Jag blev jättenyfiken. Väljarna avgör även detta val blev hans svar. Trevlig dotter Åke har. Vi växlade några ord. Jag sa att DU var rolig. Då log hon o sa Instämmer. Nu får vi hålla oss i två veckor sen har vi facit. Hejsan!

 4. Häromdagen var jag nere på nere på torget i Oxelösund och la några brev i postlådan. Samtidigt kom brevbärare, vi hälsade och sa några ord till varandra när en valarbetare från vänsterpartist kom fram och gnällde på brevbäraren…

  Vänsterpartisten undrade hur posten kunde vara så fräcka att de delade ut valinformation från alla partier samtidigt, i samma bunt.

  – Vänsterpartiet vill inte ha sin information ligga tillsammans med Sverigedemokraternas sade Vänsterpartisten…

  Så talar en sann demokrat som koncentrerar sig på de riktigt viktiga frågorna.

 5. Det hårdnar till igen Thom. Mitt tips är att SD får bronsplatsen. I den senaste mätningen från Sifo, som jag litar mest på får ni behålla vågmästar rollen. Min röst får ni inte men jag kommer även idag att hälsa o prata med dig. Då slutar en del hälsa på mig. Oss i mellan Thom, det skiter jag i. Får INTE jag prata med ALLA så dör ju jag lite grann. Folk vill tydligen inte att lilla fisken ska vara fisken. Jag kommer ALDRIG ge efter för tarvligheter. Därför får inte S min o gummans röst längre. Valfusk såna barnsligheter hoppas jag vi skall slippa. Det är ju direkt odemokratisk. Dom som inte vill ha demokrati kan ju flytta till Vitryssland. Detta val är mer spännande än något val tidigare. O mitt i smeten där dyker en liten halvfet gubbe upp. Vi ses min vän!

Kommentarer är stängda.