Vidriga anklagelser och medvetna misstolkningar!

Om det nu blir något omval, det bestäms först den 29 december, så bör Sverigedemokraterna slå tillbaka mot de vidriga anklagelser som framförts från olika håll.
Bland annat den från denna tidnings snart f.d. chefsredaktör i dagens SN.

Socialdemokraternas hårda attityd och anklagelser de senaste dagarna visar med all tydlighet att handen sträcks ut till alla partier förutom SD. Där är det istället en knytnäve som gäller!

Det är inte Sverigedemokraterna som har utlöst den svenska regeringskrisen med ett väntande nyval. Alla partier med undantag av Sverigedemokraterna har brutit med alla normala parlamentariska principer. Det officiella Sverige rasar. De politiskt korrekta är förtvivlade och desperata. Termer som nyfascister, fascister och nazister har använts så många gånger att de är slitna.

SD bör slå tillbaka med de parlamentarsiska möjligheter som finns och som motsvarar deras röstandel som är större än V och MP tillsammans.

SD bör förutom katastrofen med asylinvandringen fortsatt påminna och driva frågor som…

•Höjd A-kassa

•Stopp för arbetskraftsinvandring inom sektorer där det inte råder brist på arbetskraft

•Återställd pensionärsskatt

•Villkoren för småföretagare (sjuklöneansvar, arbetsgivaravgifter)

Ovan är typiska SD frågor som de andra partierna försöker dölja.

Andra saker som ska nämnas är Miljöpartiets landsbygdsfientliga politik och Vänsterpartiet (Exkommunisterna?) för sin företagsfientliga politik.

Nedanstående kommer från dansk media,

”…det var inte snällt av Sverigedemokraterna att bete sig som en normal parti. Det är inte snällt av Sverigedemokraterna att försöka bedriva en invandringspolitik som genomsnittet i Europa i stället för världens mest extrema invandringspolitik. Det var inte trevligt att 800.000 svenskar röstade på SD…

…jag har att förundras över svenskarnas förmåga att vända upp och ned på allt. Att ett parti som konsekvent har blivit mobbad och jagat och vars väljare blir hånade och utskällda i svensk media som sedan inte tolererar att hållas utanför parlamentariskt inflytande leder till jämförelse med en terrororganisation.

Frågan är inte vad man ska kalla Sverigedemokraterna. Den enda relevanta frågan är, vad ska man kalla Sverige.

Vissa har kallat Sverige DDR light. Andra har kallat det ett samförståndssamhälle. Jag tror personligen inte att det rätta ordet har uppfunnits ännu. Sverige är så galet att det skiljer sig från alla andra samhället i historien, och det är kanske inte statsvetenskap som ska sätta namnet utan snarare yrkesarbetare inom psykiatri, specialiserad på schizofreni och ansamling av känslor.”

Pia Kjærsgaard, talesman, Dansk Folkeparti

 

5 thoughts on “Vidriga anklagelser och medvetna misstolkningar!

 1. Blev det lugnt nu? Folket verkar i alla fall nöjda att vi slapp Extra-valet. Men sitter denna svaga regering till 2018? SD är tillfälligt förloraren men hur går det på sikt? Min granne verkar stå fast vid sitt SD. Och sossen Roland lär rösta på M även vid nästa val. Säg inte att politik inte är kul. Nu bråkar visst redan S o Alliansen om vem som fick mest. Dom tre blocken består och hur detta skall sluta vet nog ingen. God Fortsättning!

 2. Håller dom sju på att snickra en plan i bästa ”Sickan-stil” ? Man vill tydligen göra om reglerna för budget-omröstningar så att en minoritets-regering kan få igenom sin budget. Självklart är detta en manöver för att inte SD skall kunna fälla fler budgeter. Nu är ju jag sossen som röstar moderat och framstår därmed som kluven. Fast dom få som känner mig VÄL vet att så inte är fallet. Vad händer med SD nu? Först får vi väl se OM det blir något nyval eller inte. Vi har TRE block och det enda ni är överens om är väl att ni inte är överens. Fast nu äter vi skinka, lutfisk o tomtegröt några dagar. Allt är ju ändå inte politik. Eller hur?

 3. Jag fattar ändå inte vad ett Extra-val skall lösa. Det är totalt låst mellan dom tre blocken. Noterar att Löfven vill förhandla men Alliansen säger nej. Jag har försökt förhandla med S sedan 90-talet. Dom säger alltid nej. Kanske lite nyttigt för S att få smaka på sin egen medicin. Man kan inte diktera med 30%. Tänk att det skall vara så svårt att fatta för alltmer självgoda sossar. Passar på att önska dig Thom en riktig God Jul!

 4. Efter Göran Carstorps senaste alster om Sverigedemokraterna, begriper nog de flesta att SN som tidning, inte utgör en trovärdig källa i frågor om politik…förlåt, invandringspolitik.

  Hur kan någon efter detta ta SN på allvar och hur kan någon ta SN på allvar när det gäller just frågor om SD och invandring?

  Nu vet jag inte om Carstorp har ett personligt intresse i händelser som berör SD, invandring och invandrare, eller om andra intressenter sätter agendan.

  Nu kanske inte SN kallar sig en ”oberoende” nyhetsförmedlare, men som kund (läsare) vill man inte betala för en halvfärdig produkt (tidning) och leverantörer av usla produkter brukar i regel förlora kunder som inte sällan väder sig till andra aktörer.

  Säkerligen finns det fler orsaker till att SN tappar läsare, men när vissa viktiga ämnen refereras bakom en vägg av censur och ett undanhållande av relevanta fakta, så vänder sig nyfikna medborgare till andra källor.
  Tveklöst börjar alternativa medier ta över mycket av det som etablerade haft monopol på i många år.

  Kan också tyckas märkligt att Göran Carstorp som chefredaktör för en tidning med alla de resurser och möjligheter som står till förfogande, måste referera till vad som skrivs i en annan tidning och i detta fallet en person som öppet visat agg mot just SD. Är det verkligen brukligt att en välbetald chefredaktör väljer att publicera synpunkter ur en annan agenda-journalist ögon, istället för att låta sina egna reportrar ta tillfället i akt och själva intervjua personen som nu hängs ut av Carstorp som både fascist och nazist?

  Göran Carstorp sätter likhetstecken mellan Sverigedemokraterna och 30-talets nazi-Tyskland. Det är nog få Sverigedemokrater som ens var födda då, så vi får utgå från att Carstorp läst på läxan han fått av Expo, men han har gjort det dåligt, för inte ens Expo använder ordet ”nyfascister” om SD. Det gör däremot Carstorps ”källa”, Henrik Arnstad, ni vet han som fejkade en examen och som kallat hela det norska folket för rasister.

  Ska vi ändå falla tillbaks på europeisk historia och vända tillbaka till 30-talets Europa, så bör Carstorp sanda framför sin egen dörr innan han ramlar.
  SN har starka kopplingar till Centerpartiet. På 30-talet hette partiet fortfarande Bondeförbundet. Bondeförbundet hade riksdagsledamöter som var starka anhängare av dåtidens nazism och för den som är intresserad av historielektioner, kan googla på nätet efter Bondeförbundets partiprogram från 1933, men läs gärna denna artikel som publicerades i DN 2006 först.

  http://www.dn.se/ledare/signerat/ingen-gron-vitbok-om-det-bruna/

  M.a.o. har Centerpartiet en mörk historia, eller ska vi säga brun Carstorp? Om det nu idag, år 2014, är så intressant att prata om historia, klistra på epitet och dra alla över en kam för något som tidigare skett, så borde faktiskt både Göran Carstorp och alla medarbetare på SN känna obehag inför fakta. Hittills har jag inte med ett ord sett hur SN:s stab tagit avstånd från Centerpartiets grumliga bakgrund. Det kanske finns skäl till det, vad vet jag?

  Nu ägnar vi inte oss åt sådant dravel, utan överlåter detta trams till en yrkeskår i kris.

 5. Ja du Thom, gårdagens debattinlägg av den sparkade chefredaktören Göran 99:an Carstorp får mig att undra hur det står till med förståndet hos honom.

  Carstorp surrar om demokratiska principer men det går inte en dag utan att han bryter mot dem. Han har infört censur, han kallar kommentarsfälten, där hans kunder och annonsköpare kommenterar för pissrännor. Han påstår att han mött SD i Rågsved på 1970-talet fast SD bildades 1988. Han stämmer möte med lokalpolitiker och diskuterar hur SN ska motarbetas osv.

  Hans inlägg i går är bland det värsta jag sätt när det gäller osaklighet och rena lögner.

  Carstorp är helt enkelt en sådan som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

  Visserligen ska vi ha klart för oss att det ännu så länge är Carstorp under överinseende av husse i Eskilstuna som bestämmer vad som ska stå i tidningen men när han bedyrar att SN är politisk neutral på nyhetssidorna drar han ett löjets skimmer över sig själv och Södermanlands Nyheter.

  På länken nedan kan ni se några av de insändare SN vägrat ta in av oklar anledning.

  http://ocensurerat.bloggsida.se/

Kommentarer är stängda.