One thought on “Gud jul och gott nytt år.

  1. Närings- och innovationsminister Mikael Damberg säger inte samma sak i Sverige som han gjorde den 3 december i intervju den franska tidningen Le Monde.

    I Le Monde radade den socialdemokratiske minister upp mängder med problem med massinvandringen till Sverige: fallande skolresultat, hög invandring, hög arbetslöshet osv. och visar att han är ännu en politiker som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra.

    ”Sverige står också inför stora problem med massan av flyktingar från Syrien och Irak. I år väntas upp emot 100 000 asylansökningar. Förra året stod Sverige ensamt för en femtedel av alla beviljade asylansökningar i EU – fler än vad vart och ett av de stora medlemsländerna Tyskland, Frankrike, Italien och Storbritannien beviljade.

    – Den svenska modellen är i fara, säger näringsminister Mikael Damberg till Le Monde. Vår välfärdsstat är inte byggd för att fungera med en arbetslöshet på 8 procent. Invandringen är en verklig utmaning: måste vi ändra politik?”

Kommentarer är stängda.