5 tankar om “Stor medlemsökning hos SD.

 1. Känns meningslöst för oss två att rösta mer över huvud taget. MVH: Roland o Anette!

 2. Riksdagsledamoten Veronica Palm (S) har polisanmält andre vice talman Björn Söder (SD) för en kommentar om attacken mot satirtidningen Charlie Hebdo i Paris. Palm vill få prövat om uttalandet är hets mot folkgrupp.

  I en kommentar på sin Facebook-sida skrev Söder om attacken: ”Fredens religion har visat sitt ansikte” och inte ens Palm är så dum så hon på allvar tror att islam är en folkgrupp, fast här är jag osäker…Palm fick 0.4 poäng vid högskoleprov och placerade sig sist av 251 testade.

  Som jämförelse så är SD-toppen Paula Bieler, chefredaktör för tidningen SD-kuriren och partiets jämställdhetspolitiska talesperson den enda kvinnan som fått full pott i provet.

 3. Björn Söder polisanmäld av Veronika Palm (S)?
  Den här gången har BS använt sin yttrandefrihet. I just detta hemska fall i Paris där 10 journalister dog för att få sin rätt till det fria ordet. Kan tycka at Veronika varit minst sagt klumpig nu.

 4. Tunga opinionsbildare, moderata kommunpolitiker och f.d. moderata regeringspersonligheter, spår att Alliansen kommer att splittras p.g.a. Decemberuppgörelsen och att Moderaterna blir de stora förlorarna.

  Inte konstigt att SD växer, både medlems- och opinionsmässigt. Fler ungdomar, fler kvinnor, fler akademiker och nu väntar vi på att fler invandrade svenskar begriper vart Sverige är på väg och att också de drabbas av denna vansinniga politik som kallas asylinvandring.

Kommentarer är stängda.