7 tankar om “Sverigedemokraterna är Sveriges klart tredje största parti i Sentios senaste mätning.

 1. Måste vara fruktansvärt frustrerande för det ”etablerade flosklerklientelet” att se hur det hatade Sd ständigt går framåt i varje väljarundersökning. Men att sätta sig ner och fundera på orsaken, dit är det långt, då är det mycket lättare att kalla Sd:s anhängare för rasister och rashatare. Problemet för ”klientelet är att de kanske är i total avsaknad av förmåga av rationell tankeverksamhet. Tragiskt för ett land att sådana människor ska leda detsamma!!!

 2. Får jag ställa en hypotetisk fråga? Jo jag är ju partilös som alla vet. Sonderar nu OM vi skall rösta alls 2018. Frågade för en vecka sedan MP i Nyköping om inte jag skulle vara en tillgång för dom. Snarare en belastning svarade det manliga kommunalrådet”. Centern har ju tidigare sagt att dom ”inte har tid med mig”. Dom gröna partierna verkar inte gilla mina åsikter. Frågan till SD blir därför: Skulle jag vara en belastning för SD om jag blev medlem? Jag driver främst frågor som en psykiatri som funggerar o botar psykisk ohälsa. Jag vill ha en tandvårdsom alla har råd att utnyttja. Sen ser jag gärna statlig sjukvård, statliga skolor. En statlig A-kassa som innefattar alla arbetslösa o sköts av FK. Sen vill jag höja garantipensionen, ta bort stupstocken ja kort sagt stärka dom cirka 25% som idag är fattiga. Höja kvinnors löner främst inom vårdyrken. Jag vill att det byggs rejält framöver. Bostäder, äldreboenede, skolor, vägar o järnavägar. Jag vill se posten o sj som statliga verk igen då dessa tillhör vår infrastuktur. Det mesta har av detta har jag skrivit om i SN dom senaste 20 åren. Eftersom varken dom rödgröna eller alliansen vill lyssna på mig ställer jag nu frågan till sverige-demokraterna. OBS! jag vill lägga ner landstingen. Tror det är där skon klämmer då detta är en god födkrok för politiker. Dom lär få svårt att hitta andra jobb. Jag värnar om småfolket inte redan proppmätta politiker. Är det något fel på mig? Trevlig Söndag Thom!

 3. Den svenska partidemokratin är på tillbakagång. SD är det enda undantaget och det enda parti som i dag står för demokrati, i bemärkelsen att lyssna på väljare och medlemmar och anpassa sig efter dessa i stället för att anpassa sig efter journalistkårens och twittervänsterns åsikter.

  SD i dag ensamma om att lyssna på vad svenska folket faktiskt vill, i stället för att ängsligt försöka blidka en grupp av journalister och andra elittyckare som lever ett isolerat liv i Stockholms innerstad, så framgångssagan har knappt börjat ännu.

  Att vara det enda partiet som står för vad folk, i stället för journalister, tycker, borde ge chans till stora valframgångar…

 4. Vad har hänt med Miljöpartiet, alla mediers gunstlingar?
  Jo, när Mp började granskas lite närmare, började också raset.
  SD är större än V och Mp tillsammans.
  SD är större än C, Fp och Kd tillsammans.

  Jag har sagt att SD är större än M vid valet 2018. Vi får se om jag får rätt.

 5. Även jag kan förstå det. Det finns ett stort missnöje med båda blocken idag. Jag slår ju alltid från vänster. 25% är fattiga idag. Vi har fattiga pensionärer o barnfamiljer. Såg du UG Thom senast? M sköter sig inte så snyggt precis. S lovar runt men håller tunt. Noterar att S åter halkat under 30%. På den tiden jag alltid röstade S hade man sällan under 45%. Så att era väljare enbart kommer från M köper inte jag. Ni är ju näst största parti inom LO. Tycker kanske det är dags att man samarbetar med er i frågor ni är överens. Annars blir ju riksdagen ett enda stort vuxendagis, precis som vårat landsting. Idag firar vi gumman till 66, sexigare blir hon aldrig. Sen fyller barn-barnet 7. Alltså en mysfredag för oss. Önskar alla på denna blogg: Trevlig Helg!

Kommentarer är stängda.