Sveriges näst största parti!

Hur länge dröjer det innan Sverigedemokraterna är Sveriges näst största parti?

Nu är SD drygt tre gånger större än extrempartierna MP och V.

Sverigedemokraterna är Sveriges mest demokratiska parti i den bemärkelsen att vi lyssnar på medlemmar och väljare och anpassar oss inte efter journalisternas och Twittervänsterns åsikter.

Partidemokratin är på dekis och som enda undantaget så kan vi Sverigedemokrater ha en framgångssaga som liknar Socialdemokraternas storhetstid!
Alla kanske inte minns den tiden, men det var tiden då Sossarna fortfarande var socialdemokrater…

19procent

5 thoughts on “Sveriges näst största parti!

 1. Apropå politiska partier och politiker……
  …samt ”tomt i ladorna”.

  Ingen ände på politikernas lönerally.

  Politikerna drar ifrån folket som de företräder. Oavsett hur man mäter ligger gruppen i topp för den senaste 20-årsperiodens löneutveckling. Och trenden ser inte ut att ändras, snarare tvärtom.

  SCB:s statistik visar, föga oväntat, att de som fått mest i reda pengar är yrkesgrupper som vd:ar, verkschefer, läkare och jurister.

  Listan toppas dock av gruppen högre ämbetsmän och politiker.

  Åren 1996-2013 har den gruppen i snitt fått 34.500 kronor mer i månadslön. Snitten för hela den arbetande befolkningen är 13.600 kronor mer i månaden.

  http://www.di.se/artiklar/2015/2/13/ingen-ande-pa-politikernas-lonerally

  Det är nu hög tid att välja politiker som inte ser sitt ”kall” i penningpåsen.

  Hälsas från det vackra Oxelösund.

 2. V o Mp o C verkar vara ungdomens partier. SD låg fast på sina 13%. Varken mer eller mindre än dom äldre. Vad ska man dra för slutsats av detta? Kanske att S o M är föredettingar.

 3. Bland dom yngsta väljarna alltså 18-29 år har S bara 18%. Det är nog vi 40-talister som ännu minns Tage som röstar S idag. Inte jag men det är en annan tråkig historia.

 4. Idag (16/2) visar Aftonbladet/Inizios nya undersökning att sossarna är de stora förlorarna och SD de stora vinnarna. All Time High igen.
  Nu är det inte bara invandringspolitik som lockar, utan också andra frågor där väljarna allt mer tyr sig till SD.

 5. När socialdemokraterna var stora och populära hette partiledaren och statsministern Tage Erlander, han sa så här 1965

  ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden”.

Kommentarer är stängda.