Tillrättaläggande om migrationen och svenska värderingar!

Den 16 december 2014 skrev Lena Blomkvist att: ”Flyktingar äventyrar inte svenska värderingar”, vilket är alldeles riktigt. Skälet är att ”flyktingar” endast är en liten del (mindre än 5 %) av det antal asylsökande som de senaste 20 åren fått uppehållstillstånd.
De senaste åtta åren var andelen konventionsflyktingar i genomsnitt 5,6 % på grund av en markant ökning de senaste tre åren.  Det är i stället den totala mängden asylmigranter som på sikt kan hota svenska värderingar. Skälet till detta är att en klar majoritet av de nyanlända är muslimer, som för med sig en religion och ideologi, vilken helt strider mot våra värderingar.
Det är sant att alla muslimer inte är strikt praktiserande, men tillräckligt många är det för att det skall uppstå stora problem.

En stor undersökning förra hösten i sex europeiska länder, däribland Sverige,
gav tydliga resultat:

−        66 procent anser att sharia är viktigare än lagarna i landet de bor i.

−        75 procent menar att det bara finns en legitim tolkning av Koranen som bör gälla för alla muslimer.

−        60 procent menar att muslimer bör återgå till de ”islamiska rötterna”.

Läs mer här…

Under sharia finns varken religionsfrihet, åsikts- och yttrandefrihet eller likhet inför lagen för män och kvinnor oavsett religion. Sharia strider på avgörande punkter helt mot FN:s deklaration om mänskliga rättigheter.

Läs mer om sharia på sidan 131 i denna bok.

Islamiska organisationer som OIC gör upprepade försök att kriminalisera varje kritik av islam, helt i enlighet med sharia.
I flera länder börjar myndigheterna ge vika för trycket från de islamiska organisationerna i landet genom att ta till sig den muslimska definitionen av ”islamofobi”.
Detta är inget annat än en smygande anpassning till sharia.

Lena undrade även vad SD menar med ”massinvandring”. SD talar om gruppen asylsökanden som får PUT och inte flera andra kategorier hon nämner. Antalet asylmigranter har under senare år nått historiskt höga nivåer. När vi inte kan ta emot och integrera dessa nyanlända på ett rimligt sätt utan att det skapas ständigt nya ”utanförskapsområden” och när Sverige tar emot avsevärt fler än alla jämförbara länder finns det goda skäl att tala om just massinvandring. De senaste åtta åren har i genomsnitt 49.000 personer från främst utomeuropeiska länder fått PUT varje år. Detta bör jämföras med att det under hela andra världskriget kom drygt 30.000 riktiga flyktingar från de baltiska länderna.

Läs mer om Migrationsunderlag

Bertil Malmberg (SD)   Gruppledare i Trosa
Thom Zetterström (SD)   Gruppledare i Nyköping
Anna Sarnes Magnusson (SD)   Gruppledare i Oxelösund

26 thoughts on “Tillrättaläggande om migrationen och svenska värderingar!

 1. @Mikael Sund.

  Jag känner inte Roland som kompis men däremot som en godhjärtad människa som hjälpt mig trots att han inte behövt.

  Han är som mig pratar med allt och alla iof ny så är jag ganska tyst då jag saknar tänder som bidrar till min tystnad.

  Roland drog ihop en massa politiker för min skull inte många som skulle göra så för en medmänniska.

  Dem flesta politiker som satt med på mötet tog mig som ett skämt och simulant och menade att jag var frisk.

  Nu råkar det vara så att mitt minne är uruselt min koncentration är urusel och detta beror på ett arbete jag haft.

  Men jag är oerhört tacksam mot Roland(Fisken)
  som gjort massor medans politiker inte gjort mkt.

  Vet att jag är totalt OT i ämnet men på SD:s blogg så är det fortfarande ordet ganska fritt vilket gör att man tyvärr halkar in på sidospår

 2. Roland Karlsson:
  Det är mycket bra att du engagerar dig i ”Carro-fallet”. Dessutom delar jag din åsikt att man ska kunna diskutera med ALLA människor, oavsett om man inte delar politisk uppfattning. Det är det som demokratins grund bygger på och som även utvecklar den.

  Mikael Sund:
  Fakta är viktigt. SN har tappat 1800 ex i upplaga.

  SN:s upplaga 2014, var 21 500 ex, ( -1800).
  Viktigt att påpeka i sammanhanget är att man ”bara” har 16 900 fullpris prenumeranter. 1100 ex utdelas gratis och de återstående är kraftigt subventionerade exemplar.

  Hälsas från det vackra Oxelösund.

 3. För engångsskull försöker jag hålla mig till inlägget på sidan…ja, du vet… som de fem vise männen har skrivit högt upp på sidan.
  Min svärfars sa alltid ”har du passet med dig” när vi skulle besöka han i Oxelösund.

 4. Varför skriver du en massa trams när jag försöker vara seriös. Jag har ingen koppling till SD, vilket du verkar tro. Vi har inte någon passkontroll mellan våra städer. Kan berätta att jag nyss fick ett mail från en vänsterpartist som tycker Nicklas agerar FEGT. Var det Jehovas du sprang på? Dom snackar jag med varje lördag. Nej jag har ingen anknytning till dom heller. Kan man inte prata med folk utan att man blir det ena eller andra. Du tror mig säkert inte men så här röstade jag 2014. V i kommunen. VFP i landstinget o M till riksdagen. Kan bli annorlunda 2018. Vill du kan jag berätta hur jag röstade. Är INTE medlem i något parti.

 5. Den enda personen som var kvar på torget hade lite högre politisk chef än du och jag (jag tror att han försökte sälja en cd skiva med hela biblens innehåll).
  Sista raden:
  Detta bör jämföras med att det under hela andra världskriget kom drygt 30.000 RIKTIGA flyktingar från de baltiska länderna.
  Fisken är du en riktig person som kan komma å gå över kommungränsen utan att fråga SD om lov? nu snackar vi om religionsfrihet eller inte har du feltro så är det helt kört för dig. Då är det bara frågan vart skall SD dra nästa gräns.

 6. Vi nyckel skramlar alltid mot rasismen klockan 12 varje lördag. Det var kallt o ruggigt så Bamse o jag lämnade torget vid 12.30 tiden. Synd när vi var så nära varandra. Blev jätteglad att du står på Carros sida. Det gjorde alla jag pratade med. Min högsta önskan är att Nicklas fixar detta, då blir han MIN o många andras hjälte. Idag ser vi honom enbart som en svikare. Följ SN i veckan! Alla papperstidningar tappar i upplaga. Nätet verkar ta över. Folk vill inte betala längre. Det jag gillar hos SN är just fall som behandlar människor som far illa. Detta är SN duktiga på. Hoppas vi ses en annan lördag. Alltså alltid klockan 12. Det var inga politiker där igår??? Brukar vara åtminstone några Mp:are. Knepigt! Hej min vän!

 7. Skicka hem paket med en bananbåt sa en politiker i Tingsryd om tiggarna. Klart det var en Sverige-demokrat.Nu var det inte det utan en social-demokrat. Knepigt det här med rasismen. Hyckleriet från vänstern ökar!!!!!

 8. Jag kan nog fixa en V tröja till dig men vad du skriver på den är din sak. När det gäller Carro fallet så står jag 100% hennes sida så länge alla regler följs. Ja, det fattar nog många och felaktiga beslut var dag i Nyköping…Trist är det också för SN.se som har tappat 1000 abonnenter/exemplar under det två senaste åren. Jag var på torget i Nyköping idag (13 tiden) men ingen fisk så lång ögat kan nå. Nej Fisken det är inte lätta att bruka känslor och paragrafer under samma benämning.

 9. Detta handlar INTE om mig Mikael. Det handlar om en ung utsatt kvinna. Fick beröm på torget idag för att jag BRYR mig om andra. Men löser Nicklas detta avtar min kritik. Men ett feministiskt parti som låter tre gubbar köra över denna tjej låter INTE sympatisk i mina ögon. Kanske dags att fixa en T-tröja med texten: V är rasister, eller?

 10. Detta är ju också rasism Mikael. Vi sorterar människor efter sjukdomar. Har du adhd är du inte välkommen att jobba som boende stödjare inom social-psykiatrin. Så vitt jag vet så har inte Thom någon makt i kommunen. Dina kompisar i V kan givetvis inte göra fel!! Jäkla Thom!

 11. Hur många negativa ord går det på en positiv kommentar, SD sida är som en graffiti plank med olika negativa ord….Ja, det kan man fundera på.

 12. Sen är detta ett konkret fall och har ingenting med flyktingfrågan att göra. SD fick många röster från trasiga människor i senaste valet. Fundera lite på varför!

 13. Vad du menar med ditt ironiska inlägg Mikael förstår jag inte. Nicklas o min vänskap ställs nu på sin spets. Solidaritet får inte bara vara läpparnas bekännelse. Löses inte fallet Carro så är det slut röstat på V för våran del. Sen är det MOD att ställa sig på den svages sida. Bollen rullar nu och hur detta slutar vet nog ingen. DO är ju inkopplat också. Detta är pinsamt för vänstern, eller hur? Jag finns på torget idag klockan 12 om någon vill tala med mig. Hej alla humanister som värnar våra skatte-pengar!

 14. Det är kanon Fisken om du får med dig Thom, klart han kan hjälpa dig/er.
  Det är bra att veta vart skattepengarna går till.

 15. Nu kör jag fallet Carro ända in i kaklet. Personalutskottet skall ta upp detta framöver. Är ni med där? Nu simmar fisken lugnt en vecka. Hoppas dom hunnit nykrat till sen. Om inte så kopplar jag in riksmedia oh cirkusen startar. Carro är mycket lämplig som boende stödjare. Sånt kn JAG bedöma som expert. Lär komma fler insändare från mig i detta. Alla skall med??? Här vill kommunen knäcka en ung kvinna som tidigare mått psykiskt dåligt och idag brinner för att hjälpa andra. Hon har sambo och en treårig son idag. Livet är lätt idag för henne. Nu vill kommunen slå hennes liv i spillror. Hennes fack hotar henne med orden skriver du inte på så är det kört för dig. Skall inte facket stå på medlemmens sida? Var så säker Thom: Farbror fisken leker man inte med. Gör vad Du kan i detta!

 16. Vänsterpartierna pratar om feminism o allas lika värde. Jag har pratat med Carro på morgonen. Hon kallades till ett möte med tre gubbar som berättade att hon skulle sparkas eller omplaceras för att hon har ADHD. Klienterna dyrkar henne. NU blir det strid och jag tar kampen FÖR Carro som hjälper mina vänner. Tre gubbar mot en kvinna är det feminism? Är inte psykiskt lika mycket värda? Hoppas min vän Nicklas Franzen vågar ta parti för dom svaga här. Carro kommer INTE ta det jobb kommunen nu erbjuder. Detta kan bli dyrt för kommunen då detta är ett solklart fall för DO. Psykiatrin behöver MER personal. Speciellt såna som Carro. Det snackas mycket om solidaritet från vänsterhåll men det visas ingen. Klart sånt är gynnar SD.

 17. Tycker vi kan sätta styret i Nyköping på utvisnings-bänken. Hur man hanterat fallet Caroline Broberg så tycker jag det. Rör i detta Thom !

 18. Snälla låt SD sparka sig trötta på sin egen plan halva, den som inte följer de mänskliga rättigheterna spelregler ska ge sjutton i div 1 ans fotbollar. Byt samtalsämne eller sätt hela Sd på utvisningsbänken.
  ”icebreaker”

 19. Roland, läs. SN var huvudarrangör och ansvariga för ordningsvakterna. Varför nämner de inte det.

  SN hade dessutom folk på plats hela tiden.

  Kolla på bloggen och titta på ”vakterna” Är det bra arrangerat eller oansvarigt?

 20. Är detta SN:s fel Tommy? Kanske det kalla vädret också är SN:s fel. Varje individ ansvarar väl för sina handlingar eller hur?

 21. Idag skriver SN på nätet…

  http://www.sn.se/nyheter/oxelosund/1.2975992

  …om en 17-åring och en 29-åring som arbetade som vakter under en dataspelsturnering med ett 60-tal deltagande ungdomar i Oxelösund. Vakterna rev ned Sverigedemokraternas valaffischer och dömdes för detta.

  Södermanlands Nyheter glömde dock att nämna att de var huvudarrangör och ansvariga för att de odemokratiska vakterna anlitats.

  Av någon anledning går inte artikeln att kommentera…

 22. Vägershult som nämns i min tidigare kommentar nedan var ett av 14 läger i Sverige under andra världskriget där politiska flyktingar internerades.

  De hade idylliskt klingande namn som Rengsjö, Hälsingmo, Långmora, Ingels, Axmar, Smedsbo… officiellt kallades de ”slutna förläggningar”.

  Utan föregående domstolsprövning togs man – vanligtvis på besynnerliga, lösliga grunder – till dessa läger för att isoleras. Godtycke och tjänstemannanycker styrde urvalet av vem som skulle bli fånge.

  Det rörde sig om människor på flykt undan nazismen, vissa hade redan ”prövat” på koncentrationslägerstillvaro, och de förstod ingenting när de omhändertogs.

  Desertörer från den tyska krigsmakten, sändes ända fram till november 1942 tillbaka till en säker död i Hitler-Tyskland.

  Politiskt oliktänkande, pacifister och andra som inte utgjorde något hot mot Sveriges säkerhet internerades.

  Under de första krigsåren internerades enbart flyktingar som var aktiva Hitlermotståndare. De frihetsberövades på obestämd tid och utan möjlighet till rättslig prövning.

  Lägren fanns kvar ända till 1948, konstigt nog gjorde Tage Erlander allt i sina memoarer för att tona ned att han varit högsta chef för koncentrationslägren i krigets skugga.

  Vägershult låg i Småland och användes först för internering av ”Besvärliga Norrmän” senare när krigslyckan vänt för förvaring av tyska desertörer.

 23. ”Enligt vad som erfarits har det cirkulerat ryktet, att flyktingar i Sverige åtnjuta fritt uppehälle och dessutom erhålla pengar, utan att behöva prestera något som helst arbete.

  Det torde icke vara något som helst tvivel om, att detta och liknande rykten i hög grad bidragit till att ett relativt stort antal mindervärdiga element sökt sig till Sverige. Dylika förespeglingar locka givetvis framför allt arbetsovilliga, arbetsodugliga och i övrigt mer eller mindre asociala stundom även kriminella element.

  Flyktingkontoret torde också ha haft uppmärksamheten riktad på saken och på sistone gjort vad de kunnat för att avliva detta och liknande rykten. Av de ofta i såväl fysiskt som psykiskt men framför allt i moraliskt hänseende mindervärdiga individer som måste hänvisas till Vägershult, torde trots alla försäkringar om motsatsen endast ett mindre antal vara i verklig mening politiska flyktingar. De är närmast att betrakta som politiskt okunniga om också icke indifferenta, asociala. Moraliskt och ofta fysiskt, stundom även psykiskt mer eller mindre defekta människor.”

  Ovanstående rader är från den socialdemokratiske socialminister Gustav Möller som bar ett stort ansvar, för Sveriges koncentrationsläger under kriget.

  I början, när det gick bra för Hitler internerades norska flyktingar. Ansvarig för lägren var Möllers statssek­reterare, en herre som senare blev statsminister, Tage Erlander.

  Det är bara lite om ett parti som brukar påstå att Sverigedemokraterna har ett brunt förflutet…

 24. Det är inte bara partier från 7-klövern som yrvaket gnuggar naiviteten ur ögonen och inser att detta inte är hållbart.

  Såväl chefredaktörer som journalister verkar också förstå det ohållbara. Förutom ovan nämnda Lars J Eriksson (f.d. SN), så har Sanna Rayman (också f.d. SN), Ivar Arpi, Ann-Charlotte Marteus, Anna Dahlberg, Marika Formgren och många fler börjat inse de problem som till slut inte går att lösa om detta fortsätter.

  Då är ändå inte ekonomer och statsvetare som Tino Sanadaji, Assar Lindbeck och Jan Ekberg nämnda.

  Även ett korthus faller, eller ska vi säga att sandslottet i sandlådan där 7-klövern suttit i fem år och jollrat, nu börjar skaka i sina grundvalar.

 25. Under Södermanlands Nyheters storhetstid, när upplagan steg och pengarna rullade in hette chefredaktören Lars J Eriksson.

  Eriksson som nu är chefredaktör på Skånskan påstår nu att de etablerade partierna till slut blir tvungna att erkänna SD:s politik i ämnet migration.

  ”Den stora invandringen till vårt land – kombinationen av asylsökande, anhöriginvandrare, ensamkommande barn, tiggare från Bulgarien och Rumänien och alldeles vanlig arbetskraftsinvandring – gör att vi i praktiken står vid vägs ände. Effekterna i ekonomiska termer är i dag förödande och slår mot nästan all samhällsservice.”

  Vänsterns välfärdssamhälle har rämnat och de borgerligas försök att öka tillväxten med hjälp av sänkta skatter, kan inte längre förverkligas. Genom att dra ett antal exempel, påtalar Lars J Eriksson det som många förstått sedan länge, att dessa ekvationer går inte att förena med ett välfärdssamhälle. Det går bara inte!

Kommentarer är stängda.