Bostadsbristen

När den borgerliga Alliansen vann valet 2006 var det nog många som trodde och hoppades att Moderaterna med Fredrik Reinfeldt i spetsen skulle göra något åt den redan då stora invandringen.

I stället blev det tvärtom, takten har mer än fördubblats och de flesta som kommer är från dysfunktionella länder i Mellanöstern och Afrika.

 

Det utsätter vårt samhälle för enorma påfrestningar. Den närmaste mandatperioden måste det byggas tolv nya kompletta Nyköping med bostäder, skolor, sjukhus, parkeringsplatser, vårdcentraler, polisstationer, domstolar, bostäder, vägar, kraftverk, telekommunikationer, reningsverk och allt annat som behövs i ett samhälle. Är vi beredda, har planerat och ekonomi för det?

 

Tiden som gått sedan 2006 då extremisterna i Miljöpartiet lyckades kidnappa invandringen har det VARJE MÅNAD kommit så många som nedan.

hus

hus

Det är svårt att göra sig en föreställning om verkligheten men varje hus nedan rymmer 24 lägenheter och 50-60 personer i varje hus.

 

Det är abstrakta siffror men om ni undrar varför det inte finns bostäder så det räcker så, återigen, det är VARJE MÅNAD, år efter år och man kan lika gärna göra likadana bilder på vårdcentraler, skolor, osv och takten har ökat de senaste åren så husen nedan är alldeles för få med dagens takt.…

4 thoughts on “Bostadsbristen

  1. Det beror nog mest på vilken bostadspolitik man vill föra i stort Pettersson. Att inte enbart betrakta boendet som en handelsvara vilken som helst, att också satsa på och låta hyresrätten återta sin högst berättiga plats i samhället. Många av de som vurmar för det idag har skitit helt i det under lång tid. De har istället låtit sälja ut jättebestånd av hyresrätter och helt struntat i nybyggnation av dessa. Det är bara så lågt och saknar helt trovärdighet.
    Samhällsdebatten handlar bara om lån och räntor för de som har villor och bostadsrätter. Hyresrätten och dess folk är helt sidsteppade.
    Återupprätta hyresrätten och ge den en ekonomi värd namnet så ungdomen får en reellare chans till eget boende.

  2. När det gäller bostadspolitik är likheten med skolpolitik slående. Bara snack från båda lägren. Problem går sällan att snacka bort. Sen skyller man på varandra. Patetiskt!

  3. Vilken ful färg på husen och så lika. Det är säkert en SD:are som har ritat och planerat det området.
    Skitsamma. Det är ju bara invandrare som har räknats om till statistik i dom. Och dessutom dysfunktionella sådana.

Kommentarer är stängda.