SD är Sverige största parti!

Gammelmedia som Aftonbladet, Expressen, Sveriges Radio med flera slår ifrån sig och påstår att YouGovs opinionsmätning inte är tillförlitlig.

Gammelmedia har inte begripit att det är den Sverigefientliga politiken som DÖ-klövern bedriver som inte är tillförlitlig!
SD:s framgångar går inte att skylla på olika opinionsinstitut eller på att var fjärde svensk enligt dem är vad man tidigare stämplade som ”rasist”…

yougov_20150820

50 thoughts on “SD är Sverige största parti!

 1. Goda exempel finns. Det ger positiv energi och hopp. /Leif

  VECKANS HJÄLTE:
  Vem? Gun-Britt Löfquist, 79, pensionerad lärarinna, Torsås.
  Varför? För att hon tog emot flyktingarna i Torsås kommun med öppna famnen och helt ideellt startade svenskundervisning i egen regi.

 2. En text av Lisa:

  ”Det ligger tyvärr ett dött barn här utanför min ytterdörr men det är inte mitt fel. Han bankade och drog snyfthistorier i natt, om att han hade en massmördare efter sig. Men jag sa som det var:

  ’Då måste ju någon stoppa mördaren. Han slutar väl inte mörda bara för att jag öppnar dörren för dig, och var är dina föräldrar, det här är ju deras ansvar’.

  Man måste våga säga det.

  Jag tyckte att en granne tittade konstigt på mig när jag klev över barnet i morse men jag vägrar ha dåligt samvete för det här.

  Jag är faktiskt snällare än mina grannar och det är inte mitt fel att han knackade på just här. Men lite jobbigt var det ju. Hoppas verkligen att det inte händer igen. Jag får väl bygga någon slags staket eller så, eller börja sova med öronproppar”.

 3. Här har ni en intervju om bakgrunden till vad som styr och händer, när svenska politiker bedriver ”signalpolitik” till utsatta människor i en annan världsdel.

  Jag är så j-vla upprörd och förbannad för att alla dessa oskyldiga barn får avsluta livet på detta förnedrande sätt.

  För att politiker i vårat land och andra europeiska länder tydligen inte förstår att de i högsta grad blir del ansvariga, för att alla dessa tragedier inträffar. Bland alla dessa flyende människor.

  För att man så tydligt har sänt ut signalen, om ni tar er till Tyskland eller Sverige så får ni ”ett nytt och bättre liv”.

  Vilket innebär att dessa utsatta människor helt enkelt tar sådan dumma och livsfarliga risker, som de normalt aldrig, skulle göra annars.

  När ska svenska DÖ-nicke politiker erkänna att de bidrar till dessa tragedier, fast de vill påstå något annat?

  Tänk att det innan september 2015 aldrig hade hänt något värre i världen, än att en tre-åring drunknade under familjens flykt mot Europa och Sverige. Den uppfattning måste man väl dra efter att ha läst svensk media de sista dagarna.

  Här får ni en liten bakgrund till det aktuella och tragiska ödet som drabbade 3-årige Alan. Är på engelska, från Sky News, men ytterst intressant.

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QZUuoaq1MLM

 4. Lyssnade nyss på Novus-chefen på tv. Han sa att just nu förlorar S väljare till SD. Det är missnöjda helt enkelt. Löfven är kanske aden svagaste statsminister vi haft. Just nu är Annie Lööf den partiledare som åtnjuter störst förtroende med 27%. Reinfeldt hade ju mestadels mellan 60-70%. I ett sånt Sverige växer SD som det enda missnöjespartiet. Sen håller jag med Leif Pettersson om det vidriga om att NU säga hjälp på plats. Skulle det vara tågstationen i Budapest då?

 5. Leif Pettersson: Efter V:s behandling av Caroline Broberg har ni förbrukat MITT förtroende!

 6. Jag har inte hört något alls från SD centralt om att satsa på offentliga boenden så div. profitörer kan börja avvecklas.
  I debatten mellan Jimmie Åkesson och Annie Lööf var JÅ helt i avsaknad av inhemska förslag och idéer, inberäknat ovan nämnda, för att utveckla och förbättra integrationen och kommande nyanlända. Detta trots AL:s upprepade uppmaningar om vad SD har för egna lösningar och förslag. Det var rent ut sagt pinsamt och väldigt avslöjande.
  I en annan debatt nyligen i SVT mellan Richard Jomshof och Christina Höj-Larsen (V) lyfte CHL V:s ambition att just satsa på offentliga boenden. Också att jämna ut mottagandet mellan kommunerna. Här var det noll respons även från RJ.
  Begränsa invandringen och satsa där flyktingarna finns. Det är SD:s standardsvar på allt. Något annat besitter man inte.
  Sanningen är den att omvärlden snart kommer att tvingas ta emot flyktingar i dramatiskt större omfattning. Det kommer antalet flyktingar och inhemska befolkningar att kräva.
  Att satsa där flyktingar finns är ju omöjligt när samhällena är helt sönderslagna och i stort enbart stora krigszoner. Stora flyktingläger är enbart temporära och ingen stationär vistelse. Dessutom i många fall väldigt inhumana.

 7. Roland, det är precis därför Anette ska prata med SD.

  SD vill hjälpa så många som möjligt för de de resurser vi har medan sjuklövern gjöder Bert Karlssons asylimperium och de förhållandevis får och välbärgade som lyckas ta sig till Sverige.

  Som exempel kostar en ensamkommande ung man c:a en miljon om året och det räcker till 30 000 skolpaket i ett av UNHCR:s drivna flyktingläger.

 8. Blir nog mycket svårt att få med mig Anette till ER nu. Hon tar klart ställning FÖR alla som flyr just nu. Precis som jag står hon alltid på den lilla förtryckta människans sida. Sen alla våra konflikter med dom rödgröna är helt OBEGRIPLIGA. Var finns det GODA idag? Trevlig Helg önskar vi ALLA!

 9. En recension av mig från debatten mellan Annie Lööf och Jimmie Åkesson igår är borttagen härifrån. Under denna rubrik har lite allt möjligt kommit upp men inte detta. Varför?

 10. Jag har aldrig haft tanken på att bli centerpartist men ikväll vill jag hedra Annie Lööf och hennes debatt med Jimmie Åkesson vilket jag också tycker fler borde göra. Speciellt nu kanske när JÅ har absolut noll att komma med i flyktingfrågan. Bara det gamla upprepandet av att hjälpa på plats. Idag så gott som helt orealistiskt vill jag påstå med dessa krigszoner. Här hemma helt utan förslag och lösningar. Ville inte ens prata om det. Det förstår jag när man är helt utan politik. Sedan det värsta. Vi vill inte ta ansvar för något vi inte har varit med och beslutat om. Sån j-la cynisk, oseriös, pubertal tonåring. Nej. Ta fler debatter och avslöja denna luftbubbla. Chanserna är mycket goda.

 11. Vill avsluta med att det faktiskt är TRE år till nästa val. Så mycket kan ju hända. Men detta är vad VI känner idag. Självklart vill vi rösta. Bilen är kvar hos Volvo Thom. Är idag en vecka sen vi lämnade den där och vi sågs. Att bo i Oxelösund och inte ha tillgång till bil är ingen höjdare. Hur som helst växer SD och det borde få dom andra partierna att vakna. Enligt en sosse finns det 2400 personer i Sörmland som S svikit. I landet vet jag inte. Därför är inte jag överraskad över SD:s framgångar. Skall fråga Anette om hon vill följa med till er. Hej!

 12. Jag respekterar din uppfattning Klas. Nu tror jag det är svårt att sätta ord på känslor. Jag hade ju tänkt rösta på SD i protest mot dom andra partierna. Nu ville inte Anette det. Hon har velat soffan sen valet 2010. Jag som den mansgris jag är har tvingat henne till valurnan. Nu tänker jag låta henne bestämma. Håll med om att jag har en ”skitkärring”. Sen Vill ju inte ha våra röster heller. I våra konflikter med S är vi 100% överens. Hon sa redan på 90-talet då fackpampen tillika arbetarkommunens ordf. i Nyköping hånskrattade åt oss för att vi var fattiga Aldrig mer S om dom inte ger oss upprättelse. När sen landstinget tvingade mig att leva tandlös i sex år trots intyg från social-styrelsen o tandläkare att medicinerna tog mina tänder så gav vi upp. Jag fick tänder 2009 tack vare att alliansen sänkte priset från 130.000 till 52.000. Här förstår jag Thomas Arnell som inte har dom pengarna heller. Vi knäppgökar påstår att tänderna tillhör kroppen. Varför skall vi rösta idag? Frågan kommer från Anette.

  1. Ta gärna med dig Anette nästa gång Roland. Så får hon en chans att träffa oss. 🙂

 13. Jag tycker inte att en blank röst är ett politikerförakt. Den är nog mer ett uttryck för att inget parti passar / kan inte ta ställning just nu.
  Att inte rösta alls tycker jag däremot hyser ett visst mått av demokratiförakt. Man är inte tillräckligt ödmjuk inför den möjlighet vi faktiskt har här i landet kan man säga. Det är min uppfattning.

  1. Jag delar din uppfattning här Klas. Kaffebryggaren är fortsatt i gång vardagar 9-12. Välkommen. 😉

 14. En blank röst är ett tecken på politikerförakt. Soffan förstärker detta. Vi har ETT parti Klas. Dom heter S. Dom har svikit oss genom åren. Vi röstade inte på hela 90-talet pga. det. Sen har vi röstat kluvet i alla val på 2000-talet. Olika i alla valen. Svårt därmed att sätta etikett på oss. S kan lösa problemen IDAG med att ge oss dom ”kaffe-pengar” vi kräver. Då blir jag dessutom medlem i S vilket jag lovat. Men så blir det INTE. Varför skall vi då krusa politiker som vill ha ett högt valdeltagande med att rösta blankt? Soffan tar det vet vi sen 90-talet. Sen ser vi på TV varje dag om människor som ”hamnar mellan stolarna”. Vid nästa val har jag fyllt 70. Sen är det nog inte många val kvar innan vi plockar ner skylten. Att rösta V eller C som vid gjort några gånger ger INGENTING. S o M o SD är dom enda partier som har väljare. Sen vet jag att folk offrar sina liv för att FÅ rösta i andra länder. S avgör hur vi skall agera framöver. Alltså blir det soffan. Jag beundrar er andra som tagit ställning. Det gjorde vi på 60-talet. Tyvärr blev det fel. Hånskratt o tandlöshet röstade vi inte FÖR. Därmed har S bollen idag. MVH: Roland o Anette två 40-talister. Hej!

 15. En blank röst är ändå en röst. Ingen röst är något av ett lyxval där man lite sätter sig över rätten att kunna rösta tycker jag.
  Det finns många länder som är långt långt från att ens kunna rösta.

 16. Pratade med en så kallad ”klok gubbe” för några dagar sen. Berättade att allt talar för att vi tänker välja soffan i nästa val. Precis som Klas så förordade han blankröster. MEN tänker du rösta på V eller SD kan du hellre välja soffan. Kommentar på det?

 17. När Anette o jag säger precis vad vi känner då har vi inga vänner. Åtminstone inte inom politiken. Anette har inte velat rösta alls i dom två senaste valen. Jag har hittat kompromisser med tre olika partier i alla valen. Men diplomater som vi är önskar vi alla partier Lycka Till i framtida val!

 18. Några blankröster blir det INTE Klas. Det blir soffan. Det finns partier som kan få oss till valurnan. Men dom vill inte. Såg någon Kommungranskarna i TV igår. Hur en hel kommun Knivsta kan ljuga svenska folket rakt i ansiktet. Stackars korvgubben! Varför kan inte myndigheter rätta till fel? Här har ni EN anledning till politikerföraktet o SD:s framgångar. Sen TROR jag inte du skulle gilla min gumma Klas om ni träffades.

 19. De e lugnt Peter Skoglund.
  Vilken klok gumma du har Roland Karlsson. Kanske blir blankröster då? Då har man i alla fall använt sin demokratiska rätt.

 20. Nu kommer nog Klas att bli glad. Min gumma säger blankt nej till att rösta på SD. Tror inte jag kan övertala henne heller. Hon säger så här: Vi ska inte rösta alls för det finns inget att rösta på längre. Vi har båda haft konflikter med S o facket. Vi hade rätt i båda. Sen kom konflikten med V genom CB. Borgarnas tankar om fler karensdagar köper vi inte heller. Gumman o jag har röstat likadant sen vi träffades 1982.

 21. Nu ska vi inte vara sån Klas Jansson.

  Som tror att du kan sätta etiketter på de som skriver här. För det är precis vad du gör i ditt senaste inlägg.

  Respektera de som debatterar istället, även om vissa inte delar din mästrande åsikt.

  Du har absolut ingen aning om vad jag röstar på eller flera andra, baserat på vad jag/de nu skulle skriva i en kommentar här på SD:s blogg.

  Släpp på det strikta och korrekta ,Klas.

  Välkomna en levanade debatt och en likaledes levande demokrati.

  DÖ-nickar finns det tillräckligt med i den svenska politiken.

  Må gott hälsas från det vackra Oxelösund.

 22. Du har så rätt Roland allt går fort att rasera och vad bra att ni diskuterade psykiatrin inte många som bryr sig nämnvärt.

  Beklagar att jag ej kunde medverka men jag kämpar för sonens och familjens rätt till ett värdigt liv vilket är som att slåss mot goliat tyvärr.

  Bara mest synd om grabben som får lida men vi har en plan som kommer att följas och då löser vi allt själva utan samhällets hjälp.

  Bara tråkigt att dem som bör hjälpa till i en sådan här situation inte gör det utan rider på lagar och paragrafer istället för att vara humana och empatiska

 23. Nu ska vi inte vara sån Thom Zetterström.
  Det är väl bra att jag som nästan ende med andra värderingar och synsätt än Sd skriver här ibland, så den handfulla skaran Sd-sympatisörer har någon annan att skriva till/om.
  Annars skulle det nog bli lite tråkigt om bara dessa herrar skriver hela tiden och konstaterar väldigt samma, samma. Inte så utvecklande precis.

  1. Kaffebryggaren står som oftast påslagen och dörren öppen vardagar mellan 9-12, så du har fortsatt chansen att bevisa motsatsen.
   Jag tror inte att det ska vara farligt. Om du känner dug osäker kan du fråga Roland som kom förbi idag. Välkommen.

 24. Vi löste inte psykiatrins problem idag. Men vi pratade om dessa frågor. Dessa frågor borde intressera vänsterpartierna. Ni får gärna bjuda in mig för diskussion som SD gjorde. Samtal är alltid en början. Det går som sagt snabbt att rasera men tar tid att bygga upp.

 25. Nu låter den gode Klas som jag redan vore medlem i SD. Vi hade helt olika kvinnosyn skrev du utan att veta min. Sen är det ju så Klas att det är dom andra partierna som gjort SD stora. På dig låter det som jag skulle bli aktiv politiker. Jag röstar enbart. Förra valet helt olika i alla valen. Kan bli så även 2018. En kommunist jag känner blev så sur när han fick reda på att jag gav M en röst. Jag umgås inte med moderater sa han. Han slapp mig vilket han verkar ångrat. Man blir väl inte det ena eller andra för att man stöttar ett parti i ett val. Tror inte du känner mig alls. Jag är sosse i botten. Råkade ut för några konflikter med dom så jag slutade rösta helt på 90-talet. Fick kritik för det o började rösta igen på 2000-talet. Har blivit olika partier varje gång. Vi ser ju idag att väljarna är lättrörliga. SD är ju ett missnöjesparti och många är missnöjda idag. Ett enda parti ökar och det är SD. Kanske det vore bättre att följa folkviljan istället för att kritisera folket. Jag återkommer gärna till vänsterpartierna om jag någon gång får respons för mer rättvisa åt småfolket. Handling Klas! Tala är silver men handling är guld. Hoppas vi ses imorgon mellan 9-12. Hej!

 26. Hör du inte. Jag har inget ansvar mot V. Det får du sköta mot dom.
  Sedan har jag över huvud taget inte påpekat något om din kvinnosyn Roland Karlsson.
  Däremot mot din blivande partikollega som jag tycker på ett synnerligen klumpigt och omedvetet sätt kränker ett helt kollektiv.

 27. Sen har jag ingen aning om hur Caroline Broberg röstar. Det har jag heller inte med att göra. Du försöker ge Stefan K skulden för detta. Det är heller ingen valrörelse nu men Stefan menade nog att han vill se kvinnor inom SD. Det vill väl alla partier då kvinnor är halva befolkningen. Jag har aldrig diskuterat könsfrågor. Men väldigt mycket orättvisor. Dom drabbar båda könen men kanske mer kvinnor. Carro är en tuff tjej o vet vad hon vill. HON har sagt upp sig hos kommunen o jobbar snart inom ett privat vårdbolag. Jag röstade V lokalt senast. V tappar röster o förlorar en kvinna till ”vinster i välfärden” Detta var väl inte snyggt jobbat, eller hur? God kväll klas!

 28. Vilken kvinnosyn jag har vet du inget om Klas. Jag HATAR orättvisor vilka människor det än drabbar. Skulle kunna rabbla många. Vi kan ta fattigpensionärer som ETT exempel. Här har S o M verkat för att just KVINNOR skall ha låga pensioner. Till detta är V o MP och SD oskyldiga då dom inte medverkat i pensions-överenskommelsen. Löner där kvinnor alltid har sämre löner än män. M.m. Jag lever ihop med en kvinna. Har en dotter och en svärdotter. Dom har inte klagat så någon hemsk kvinnosyn tror jag mig inte ha. Åter det är V som gjort att jag tänker rösta på SD. Den sanningen tål inte ni från vänstern.

 29. CB är ju kvinna så hon måste ju också ha skygglappar och inte se så mycket enligt farbror Stefans definition. Inte roligt för henne att få den stämpeln uppe på allt annat.
  Jag har tvärtom uppfattat henne som en kvinna med skinn på näsan.

 30. Nu menade nog inte farbror Stefan CB speciellt utan kvinnorna i Sverige som grupp. Ett sätt att se på och uttrycka sig om kvinnor som är rent ut sagt unket.
  Sedan är jag inte vänsterpartist. Däremot har jag förmodligen en diametralt annan kvinnosyn än nämnda herre Roland Karlsson. Annars uttrycker man sig inte så.

 31. Med risk för att verka tjatig Klas så var det inte SD utan V och dom rödgröna som sparkade Caroline Broberg. Ni som är så kvinnovänliga. Förra året fanns det inte ens i min fantasi att jag skulle kunna rösta på SD vid nästa val. Thom får som sagt tacka V för det. Thomas jag trodde det var svindyrt att anlita en flyttfirma vid längre flytt. Du har säkert kollat det vilket inte jag har. Ikväll håller vi på Bajen!

 32. Stackars ni kvinnor i Sverige. Leva så med skygglappar och inte förstå ert eget bästa. Att ni inte skäms. Lyd farbror Stefan nu så blir det nog bra sedan.

 33. Skulle jag flytta för egen maskin blir kostnaden dyrare än med flyttfirma då det är en bra bit att köra då enkel resa är mellan 35-40 mil men vi har redan en lösning men det tar lite längre tid men det är iaf inte tack vare samhället tyvärr då man prioriterar inte oss svaga längre

 34. Det förvånar inte mig ett dugg Thomas. Man har inte hjälpt dig med något. Inte ens hjälp till nödvändig tandvård. Att man då skulle betala för din flytt följer bara den linje dom har. Fast behöver en flytt bli så dyr om man hyr släp o gör jobbet själv? Hoppas ni finner en lösning. Glöm aldrig att: Själv är bästa dräng”. S hjälper bara sina kompisar. Tyvärr är det så min vän.

 35. Roland som jag skrev i det förra inlägget just nu befinner sig vi oss i moment 22 denna kommun vill inte hjälpa till med en flytt då man anser att vi ska strunta i att betala skuldsanering osv man har ju riksnorm att gå på men sedan att grabben hamnar mellan det struntar man i den nya får inte hjälpa även om man vill.

  Så samhället har blivit snett och orättvist och har ju läst saker som verkar vara uppåt väggarna man kan tydligen betala semester med flyg till hela familjer men inte hjälpa en där sonen kan få vänner och sin fritid tillgodo sedd visst det kostar en del men i långa loppet tjänar man ju på det med en glad kille som kommer ut i jobb och bidrar med skatt till samhället.

 36. Jag har tjafsat först med dom rödgröna, sen med alliansen om sociala och rättvice-frågor i snart 20 år och kommer ingen vart. M skrev en insändare i lördags om att dom ville ha bort dom delade turerna inom främst hemtjänsten. Det vill väl alla, men inget görs. Posten, sj, hela vår infrastruktur förfaller. Psykiskt sjuka blir utan vård eller faller mellan stolarna. Vägnätet är undermåligt. Vården saknar personal. Vi har bostadsbrist. Rödgröna och alliansen pratar o skyller på varandra, sen händer INGENTING. Därför kan det vara dags för något nytt. Vi borde ge SD chansen nu när dom andra misslyckas så kapitalt. Jag litar inte längre på dom sju andra partierna som jag enbart ser som PRAT-PARTIER! Vi ses på onsdag Thom !

 37. Nu ”stal” Stefan min kommentar. Även jag noterade att SD är det parti som får flest röster från arbetare. Något att tänka på för dom rödgröna partierna blir min fråga. Någon som känner sig manad att svara?

 38. Hoppas det går bra med rekryteringen av nya representanter?

  Denna vecka nås vi av nya rekord i såväl YouGov, Sentio, Inizio som Sifo.

  SD är nu största parti bland svenska arbetare (enligt renommerade Sifo) och nu väntar vi på att svenska kvinnor tar av sig skygglapparna och inser vartåt det barkar, så kan det bli riktigt bra.

 39. Det har även kommit en ny augusti undersökning från Sentio.

  Där är SD tvåa , knappt slagen med 0,1% av S.

  Hela Sentios mätning för augusti månad – julimätningen inom parentes

  Vänsterpartiet 7,5 (6,4)
  Socialdemokraterna 23,5 (24,1)
  Miljöpartiet 6,4 (6,4)
  Centerpartiet 7,8 (6,7)
  Folkpartiet 4,6 (4,4)
  Moderaterna 21,1 (20,8)
  Kristdemokraterna 2,0 (3,1)

  Sverigedemokraterna 23,4 (23,3)

  Piratpartiet 0,4 (1,4)
  Feministiskt Initiativ 2,3 (2,4)

  http://nyheteridag.se/sentio-augusti-sd-slar-nytt-rekord-s-och-kd-pa-nya-bottennivaer/

  Så nu förringas dessa undersökningar av en stor del av svensk media. De pratas om att de t.o.m. ska betraktas som en fara för demokratin.

  Tänk att dessa media inte ser DÖ som en stor fara för demokratin.

 40. Förra gången det var rekord var det opinionsinstitutet Sentio som inte var trovärdigt. Nu är det alltså Yougov. Märkligt.

  Intressan att SD är nästan lika storts som de fem småpartierna tillsammans och större än V, Mp, C och FP eftersom KD inte klarar riksdagsspärren.

  Det är inte slut med detta. SD har stora möjligheter att upprepa Socialdemokraternas enorma framgångar från förra seklet.

  Liksom S då var ensamma om att driva frågan om mänskliga och drägliga villkor för den växande skaran av arbetare, är SD i dag ensamma om att lyssna på vad svenska folket faktiskt vill, i stället för att ängsligt försöka blidka en grupp av journalister och andra elittyckare som lever ett isolerat liv i Stockholms innerstad.

  Som konservativ är min grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand.

Kommentarer är stängda.