Nytt rekord för SD.

Trots den senaste veckans propaganda för ökad invandring, flyktingkris och förtal av Sverigedemokraterna så blev det idag nytt rekord i norska Sentios opinionsmätning, genomförd den 3-9 september.

26,5 procent för Sverigedemokraterna innebär att SD inte bara är Sveriges största parti, vi är också större än MP, V, C, FP och KD tillsammans.

Sverigedemokraternas gruppledare i Riksdagen säger:
-” Jag tror att det är fler och fler väljare som faktiskt inser att vår linje med hjälp på plats är det som är den bästa lösningen för att rädda så många liv som möjligt. ”
Sentio_september

44 thoughts on “Nytt rekord för SD.

 1. Kan slutligen bara säga att det du konstaterar politiskt om mig och som person är bara sorgligt och stämmer inte det minsta Roland Karlsson. Det är uteslutande en massa fantasifoster!!

 2. Jag har gett V rösten i två val sen vi började rösta igen på 2000-talet. Vi gillar V:s åsikter om tandvård. Den köper i rakt av. Psykiatrin är inget parti bra på idag. Men när Nicklas svek Carro blev V-dörren stängd. Jag gillar Nicklas o Patrik. Gumman gillar bara Patrik. Sen ogillar vi båda era barnsligheter i riksdagen. T-tröjan??? Sen att ni aldrig tar en Sverige-demokrat i handen efter en debatt. BARNSLIGHETER. Men varför skall vi ha mailkontakt när vi inte varken förstår eller gillar varandra? Jag känner alla ledande politiker här. En del gillar jag bättre och det finns bra och dåliga människor i alla partier. Jag har inga konflikter med SD, KD och en liten med M. Det jag försökt säga både dig o Affe är att NI bär skuld till SD:s framgångar. Men det har jag misslyckats med helt. Ni pratar om människosyn. Ni ogillar SD:s men hyllar er själva. Jag pratar sällan om invandring. För mig gäller främst sociala frågor. Tror vi klarar oss alldeles utmärkt utan varandra Leif. Idag är vi folkpensionärer och får vårda den tid vi har kvar. Allt är heller inte politik. För egen del har jag det rätt bra idag. Men det finns dom som lider.God Kväll!

 3. Vi har nog aldrig förstått varandra Leif. Så är det bara. Mig veterligen har vi aldrig skrivit något som jag tror intresserar andra. Jag pladdrar skriver du. Du ser NER på mig och jag TROR det beror på min tidigare sjukdom. Politiskt står vi nog inte så långt ifrån varandra. Men jag drog tidigt slutsatsen om att vi INTE bör ha kontakt. Säkert mitt fel. Affe o jag är inte ovänner men skall inte ha någon kontakt mer. Säkert mitt fel även det. TROR det är min inställning till SD som stör ER så rejält. Jag vill lyssna på dom då dom lyssnar på mig. För mig räcker det med familjen. Jag behöver inga kompisar. Sen är jag en usel människa Leif. Ber om ursäkt för det! Pladder igen tror jag du tycker. Hej Leif!

 4. Du får brodera och resonera hur mycket du vill politiskt Roland Karlsson. Det har jag inga problem med alls.

  Däremot blir jag väldigt störd när du gör allmängods av att du och jag har haft mejlkontakt med varandra.
  För mig är det en högst privat sak. Det har fan i mig ingen annan med att göra. Respektera det. Punkt slut.
  Jag hoppas du inte har pladdrat till höger och vänster om vad vi har mejlat om också. Fan ta dig i så fall.
  Vad tycker Affe M om att du hänger ut honom till allmängods här? Och hur tänker du när du gör det?
  Sen kan du sluta och tro och spekulera om mig. Det leder ingenstans och träffar bara fel.

 5. Även Affe Mellström vill ”tvinga mig” att hata SD. Skrev att jag kanske står mitt i mellan idag. Han blev skitsur då han ”kräver” att jag skall hata SD. Tror även Leif gör det. Påpekar brister som V o S har haft genom åren. Dessa bemöts aldrig. Om denna mätning blev valresultat då undrar jag om ni kan hålla SD utanför längre. I så fall är ni inte demokrater. Nu säger jag för dagen soffan. Hur jag väljer berättar jag efter valdagen. Senast röstade jag o gumman följande: M riksdagen. Vfp landstinget. V kommunen. Oj vilken rasist jag är. Så blir det inte 2018 det kan jag redan lova. Lyssnar just nu på reprisen av debatten mellan Danmark o Sverige i flyktingfrågan. Kan inte påstå att Sverige har 100% rätt precis. Sen tycker jag alla länder och alla kommuner i Sverige skall hjälpas åt med den akuta problematiken vi har NU. Varför begås nästan alla brott i Brandkärr? Vi måste väl kunna resonera om dessa frågor. Hur får vi annars det goda samhälle som vi alla som skriver här vill ha? Den som själv är utan skuld kan kasta första stenen. Nu börjar vi debattera vuxet. Hej alla glada!

 6. Jag tycker vi gott kan resonera om ALLT. Faktum är ju att det finns ett stort missnöje idag. Om SD landar på över 20% i nästa val röstar vanligt folk på dom. Att i det läget ge SD skulden för allt tyder på förakt mot folket. Men om V o även S vill gräva ner sig i skyttegravarna så är det ert problem. Jag har inte sett dig sen 70-talet Leif så privat är väl kanske att överdriva. Men sakfrågan är att jag vill vända på alla stenar och förstå varför folk röstar som dom gör. Inte ens tröjor i riksdagen med att SD är rasister rönte någon framgång. Inom facket är ju SD näst största parti. Man måste lyssna på alla Leif. Annars är man inte demokrat. Sen hur vi röstar avgör vi själva. Det du förmedlar till mig är: Hos V har du inget att hämta om du värnar dom svaga.Ni brukar säga att jag inte tål kritik. Men gör rödgrönt det? Forts.följer.

 7. Ett mycket konstigt och otrevligt inlägg både om mig privat och politiskt Roland Karlsson. Vad håller du på med??
  Bl.a. är ditt och mitt mejlande vår privatsak!! Definitivt ingen annans!!

 8. Tänker nu ställa några frågor till Leif Pettersson. Nu är Carro-fallet avslutat. Hon verkar ha röstat på V tidigare. Nu tänker hon om. Hon har sagt upp sig hos kommunen. Hon gick ur facket. Nu jobbar hon hos ett privat hemtjänst-företag. Jag VET att man kunde löst detta i personalutskottet där Nicklas är ordförande. Det har han varit i fem år utan att kalla till ett enda möte. Bara det anmärkningsvärt. V har ju inte en siffra rätt här. Jag har försökt i mail förklarat för både Dig o Affe Mellström att rödgrönt har mycket skuld i SD:s framgångar. Ni båda väljer att ge SD skulden för allt. Thom som har bloggen kan jag träffa när jag vill nästan. Han följer med och ser verkligheten om dagens psykvård. Det gör inte dom rödgröna partierna. Just DÄRFÖR har jag avbrutit mailkontakt med Dig o Affe. Djupt i mitt hjärta vill jag se en rödgrön treparti-regering 2018. Det är jag nog ensam om idag. Nej Leif städa den egna trappan först. Lär av Thom och lyssna på trasiga människor som det finns gott om idag. Hur det en går i nästa val så förblir SD vågmästare. Skrotas sen DÖ, vilket den gör en vacker dag då får Ni det jobbigt. Sen är inte jag lika begåvad som Dig eller Pettersson och Skoglund. MEN jag tror ingen av er pratar med så många människor som jag. Därför är Ullared mitt Mecka. Be Sjöstedt att ta Nicklas i örat. Det skulle ni tjäna på i nästa valrörelse. Det tycker alla vi som är Carros vänner. Trevlig Höst Leif!

 9. Apropå politiker som har styrt och är ansvariga för Sveriges utveckling…..

  Ny larmrapport om fattiga i Sverige.

  ”Ett fattigdomsmått som EU använder sig av är andelen invånare som löper risk för att bli fattiga och lever på en disponibel inkomst som motsvarar 60 procent av landets medianlön. I Sverige lever knappt 13 procent av svenskarna på denna fattigdomsgräns. Genomsnittet för Europa ligger på 16 procent. ”

  I våras presenterade Försäkringskassan en rapport som visar att var sjätte svensk barnfamilj lever under EU:s fattigdomsgräns. Utan barn- och bostadsbidrag skulle siffran hamna på var fjärde barnfamilj.

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2836712-ny-larmrapport-om-fattiga#sthash.o8Stsn9u.dpuf

 10. Att höra Sverigedemokrater prata om annat än ”massinvandring” är som att se en fisk ligga och flämta på strandkanten.

  Den som tycker att förslaget om konstgjord andning låter klokt bör läsa ett inlägg från Anna Ljungdell, kommunalråd (S) från Nynäshamn, i Dagens Samhälle. Det handlar om konsekvenserna av SD:s politik. Ljungdell har bläddrat i SD:s budgetmotion och funnit att partiet föreslår gigantiska besparingar på kommuner och landsting. Och mycket riktigt, på sidan 103 under rubriken ”allmänna bidrag till kommunerna 2016-2018” står det svart på vitt: -53 miljarder.
  På tre år vill SD dra bort statsbidrag motsvarande tio procent av alla kommuners budgetar, eller 100 000 anställda.

  Oscar Sjöstedt (SD) förklarar i en replik att 38 av de 53 miljarderna består av kommunernas minskade utgifter för ”invandringen” när SD får igenom sin politik. Hur det ska gå till att minska kostnaderna för ”invandringen” med 38 miljarder på tre år utan att bryta mot FN:s flyktingkonvention, EU:s asylsystem, utlänningslagen, internationell rättspraxis och diverse EU-direktiv om familjers rätt till återförening efter krig, det framgår inte riktigt.
  Men en sak är klar, SD:s politik går inte ihop. Fler borde göra som Anna Ljungdell och ta dem på orden, dra fram deras politik i ljuset. Det är då man ser hur genomskinlig den är.

 11. God morgon Thom! läser en insändare från en sosse om att SD vill dra in pengar till kommunerna. Hon får det till att välfärden är i fara. Vet du mer om detta? Samtidigt kritiserar Göran Persson regeringen. Har S blivit desperata? Debatten igår i aktuellt visar att S hatar SD. Konstruktivt?

  1. Om man tror att SD vill dränera välfärden eller kommunernas ekonomi så har man nog problem med mångt och mycket.
   Genom att strypa asyl- och anhöriginvandringen till Sverige (och då alltså kommunerna) så kommer resurser att frigöras som leder till att de statliga stöden till kommunerna kan minska. Jag tror att man som inbiten Sosse gråter över SD:s framgångar och medvetet väljer att sprida sina vantolkningar i hopp om att skrämma medborgarna tillbaka in i S-fållan.

 12. Storbritanniens premiärminister besökte nyligen flyktingläger i Jordanien och Libanon. Där träffade han Libanons utbildningsminister Elias Bousaab som betonade hur viktigt det är att de europeiska länderna arbetar med riktade insatser för att för att förbättra förhållandena i närområdets flyktingläger.

  Han var upprört och sade också att det är fullständigt oansvarigt att Europa fortsätter att prioritera på att ta emot en del av de asylsökande i Europa. Det kostar mycket mer pengar, det hjälper inte de fattigaste, och det kommer att få allvarliga effekter på de europeiska samhällena och räcker inte det så ökar terroristhoten mot oss.

  Dåliga förhållanden i flyktinglägren underlättar för terrorgrupper att rekrytera nya terrorister och människor som inte får mat och utbildning till sina barn ger sig iväg.

  Jag tror att Elias Bousaab gillar SD:s politik

 13. För mig handlar statistik inte alls om att automatiskt vara god eller ond PS. Den har naturligtvis sin givna plats som underlag för olika saker i samhället.
  Om man däremot systematiskt använder statistik för att avhumanisera och se på människan till att enbart bli en siffra, en stapel eller en mängd, då blir det något helt annat.
  Hela grupper av människor har på olika sätt fått erfara det, både nu och förr.
  Man blir inte längre en individ av intellekt, kött o blod, själ livserfarenhet sorg, glädje och mycket mycket mer. Du upphör att bli sedd som varelsen människa.

 14. Fick ett långt sms från Carro när jag var vid Ullared. Citerar några rader hon skrev: Jag har alltid varit stolt vänster. Men efter allt detta och ser hur vänstern inte står upp för jämlikhet och solidaritet gör att jag tänker om, slut citat. Sen träffade jag ett par från Kumla. Dom var skitförbannade på förre sosse-ministern Inez Uusmans snack om att vår direktör OK inte skulle bli någon fattigpensionär. Dom var arga på S. Efter ett långt samtal om speedvay (Indianerna) är ju från Kumla. Nu får det vara nog nästa gång röstar jag på SD sa kvinnan. Detta hör jag dagligdags f.ö. VILL rödgrönt vinna nästa val behövs en rejäl tillnycktring. Inte ord o floskler utan handlingar. Vi väljer för dagen soffan men många väljer SD. När skall rödgrönt vakna!

 15. Nej Leif. Vi ska inte samla in några pengar till FN, men du verkar gilla bloggen så skänk gärna en slant.

  UNHCR är visserligen en av det bättre organisationerna men FN som helhet är odugligt.

  75-80 procent av organisationens inkomster går till löner åt de anställda, och varje anställd har så höga lön att de tror de vunnit högsta vinsten varje månad.

  De senaste tre åren har Sverige skickat 24 miljarder svenska kronor till FN. Mer än hälften är ett kontantbidrag till budgeten som de får göra vad de vill med. Andra länder vill helst bidra till specifika hjälpprojekt, men Sverige sätter en stolthet i att inte ställa några frågor eller krav, utan litar på att FN gör av med pengarna på bästa vis.

  Tre fjärdedelar av många FN-organs grundbudget går nämligen till löner och förmåner. En tjänsteman på mellannivå har skattefri miljonlön, subventionerat lyxboende för hela familjen, tillgång till de dyraste privatläkarna, gratis privatskolor och Ivy League-universitet för alla barn. De flyger helst bara första klass.

  FN-arbetare i New York lever så väl att många vägrar att ens åka ut och studera de fattiga i andra länder – vilket deras eget fackförbund driver hårt att de ska slippa.

  Sverige är uppskattade inom FN, eftersom Sverige, som en ambassadör uttrycker det, uppträder som deras ”jultomte”. Det brukar dessutom bli en extra bonus just runt jul, när UD panikskickar miljarderna som blivit över i biståndsbudgeten rakt in i detta FN:s svarta hål.

  FN:s främsta uppgift är att bevara den internationella freden och säkerheten. Detta var huvudsyftet när man skrev FN-stadgan 1945.

  Varför går inte FN in i Syrien/Irak och gör slut på ISIS och de andra mördarsekterna?

  Varför tar FN inte i med hårdhanskarna med de oljerika arabiska monarkierna som pumpar in miljarder till de stridande parterna men inte tar hand om några flyktingar.

 16. Kan du inte starta en insamling för UNHCR på din blogg TP?
  Allvarligt alltså. Dom behöver pengar.
  Utmana och komplettera samhällets insatser som jag vet du inte tycker är tillräckliga. Ett alldeles utmärkt tillfälle.

 17. Jag ser att SN gör en stor sak av att de lyckats samla in nästan 50 000 kronor till flyktingar, det är bra.

  Det motsvarar 20 årspremumerationer på SN eller 20 dagars kostnad för ett ensamkommande ”barn” som det beräknas komma 12 000 av i år.

  Men och det är bra, SN väljer att samla skänka pengarna till UNHCR som hjälper i närområdet precis som Sverigedemokraterna vill och där räcker 50 000 till skolmaterial för 166 ungar i ett år.

  Väljer man att köpa tak över huvudet så räcker det till tält åt nästan 25 familjer i närområdet.

  1. Nej , Leif. Det gör jag inte.

   Det är lugnt. Min inlägg ville bara betona att statistik och fakta är oerhört viktigt, om man ska kunna diskutera samhällsfrågor.

   Det räcker inte med att bara vara ”god”. Att bara vara ”god”, innebär att man konsekvent undviker den riktiga verkligheten.

   Så precis som Jonas, så tycker jag att statistik säger mycket.

   Det gör hela samhällsbilden gott.

 18. Leif, jag ser inte människor som statistik. Jag ser verkligheten. Vi har inte råd om vi ska behålla Sverige som välfärdsstat. Däremot kommer det att fungera om vårt land ska bli som Mellanöstern.

  För övrigt är det tyst i media om att det var en demonstration mot regeringen och mot invandringen i Stockholm igår som samlade 500 personer.

  Det är också tyst om att de tre misstänkta för dubbelvåldtäkten i Sverige är nyanlända asylsökande som bor på Mälarblick i Sverige.

  Men vi väljer själva…

 19. Apropå att tycka att ”bilden” av statistik är viktig…………

  ”En bild kan säga så mycket, statistik också,” skriver Jonas Sjöstedt, partiledare för Vänsterpartiet på sin blogg.

  ”En bild kan säga så mycket, även om den visar statistisk. Den säger självklart inte vad man i sak är överens eller oeniga om, men den ger ändå en ganska tydlig bild.

  Vänsterpartiet har mest gemensamt med MP, i 66 % av voteringarna röstar vi lika. Men också mycket gemensamt med S, 57 % av omröstningarna. Lika ofta röstar MP och S lika.

  SD röstar mest som Alliansen, i hela 60 % av voteringarna, och minst som V, 13 %. Det är den i särklass minsta samstämmigheten mellan några partier och det finns ingen fråga där V och SD är så oeniga som i den avgörande flyktingpolitiken.

  Men kan med fog säga att SD och V är de partier som står längst ifrån varandra i riksdagen. 21 % är samstämmigheten mellan V och Alliansen.”

  Titta på bilden av statistik som Jonas pratar om.

  http://jonassjostedt.se/2013/02/en-bild-kan-saga-sa-mycket-statistik-ocksa/

  Hälsas från det vackra Oxelösund.

  STATISTIK om Oxelösund.

  Folkmängd
  11 672 (2015-06-30)
  189:e största ,av 290.

  Befolkningstäthet
  329,44 invånare/km²
  22:a högsta ,av 290.

 20. Under vecka 37 (7-13 september) sökte totalt 4 503 personer asyl i Sverige, en ökning med 1 267 personer jämfört med veckan innan.

  828 av de asylsökande under vecka 37 var ensamkommande barn, vilket är 106 fler än veckan innan.

 21. Leif det är för lite och försent det man rivit kommer att ta många många år att bygga tillbaka

 22. Tyvärr så är verkligheten en annan Leif min son mår dåligt på många plan och vi har en lösning som är en engångs kostnad i denna kostnaden så får grabben en fritids aktivitet och förhoppningsvis vänner och han har en ev sysselsättning redan men för att allt ska bli av behövs det en liten hjälp men nu kan man ju inte samarbeta mellan kommuner och man är ovillig att hjälpa en som redan ligger ner så grabben kommer att gå min väg ännu tidigare bara att tacka samhället för det kalla mottagandet då sonen är en av dem svagaste i samhället

 23. I helgen samlas 1 200 vänsterpartister i Stadionmässan i Malmö på ”Vänsterdagar”.

  På en pressträff där offentliggjorde Jonas Sjöstedt satsningen på ungdomspsykiatrin.

  Redan i sitt sommartal i augusti i Umeå krävde en sådan reform.

  – Nu har vi fått igenom varenda krona i förhandlingarna med regeringen, sade Sjöstedt.

  Hälften av pengarma – 130 miljoner – ska gå till mer personal på landets ungdomsmottagningar. De har fått kritik för att unga tjejer och killar som mår psykiskt dåligt har svårt att komma till. Pengarna ska räcka till flera hundra tjänster, vilket ska öka tillgängligheten.

  – När unga ropar på hjälp ska det finnas en dörr öppen. Ett bra samhälle svarar upp när en ung människa säger: Jag mår dåligt.

  Den andra halvan – 150 miljoner – ska gå till nya initiativ. Här blir det upp till kommunerna att själva hitta på projekt och söka pengar av staten.

  Ett exempel kan vara så kallad självinläggning, där en ung psyksjuk människa själv kan skriva in sig för vård.

  Vänsterpartiets ville finansiera psyksatsningen genom att återinföra förmögenhetsskatten. Det har dock S och MP inte gått med på. Enligt Jonas Sjöstedt kommer ända ungdomsreformen att vara finansierad på att annat sätt ”krona för krona” i höstbudgeten.

 24. Vill börja med att säga att SD:s partiledning gör helt rätt som klipper banden med ungdomsförbundet. På torget idag fanns politiker från alla partier. Dom ursäktade alla med att dom inte har tid att svara på blogginlägg. Så du är bäst i klassen. Tog upp Caroline Broberg. Nicklas vågade inte säga ett ord. YNGKLIGT! Malin försvarade sig med ”regler att följa” Urban ville inte lägga sig i?? Pratade psykvård och det var ynkligt att höra politikerna. Säger som Stenmark: Det går int att förklar för folk som inte begrip. Fick en inbjudan att bli medlem i FP. Innan konflikten är löst skall du inte ställa frågan ens svarade jag. SD behövs som motvikt inom det sociala för där sviker övriga partier. Dom saknar mig på lördagarna. Varför skall jag bry mig om dom när dom skiter helt i min hjärtefråga. I morgon packar vi, ja Anette gör det medans jag tittar på fotboll. Nästa vecka blir det lugnt i SN. Trevlig vecka önskar jag ALLA på denna blogg.

 25. Nej då Thom. Jag ber om ursäkt om jag varit ohövlig mot DIG. Att det blev två inlägg på samma ämne berodde på att jag trodde det första inte kom fram. Som sagt Pettersson mitt hjärta är för stort i jämförelse med min hjärna. I min värld råder tre huvud-delar. 1: Hälsan. 2: Kärleken. 3: pengar för man måste ha pengar för att leva ett gott liv. Får väl bli miljöpartistisk politiker så jag får 200% mer. Nästa vecka får ni lugn o ro då vi drar en vecka. Lite humor måste fram också. Vet att du har sådan Tommy. Mitt inlägg på din blogg om IFK Göteborg skulle va en sådan. Verkar som bloggläsarna tog den så. Hittar vi en parkeringsplats i Nyköping idag så kanske vi åker in. Är visst manifestationer där idag. Hoppas träffa Nicklas som idag INTE vill prata med mig?????

 26. Det var bilden på den döde treåringen på en strand som drog i gång den senaste tidens enorma mediapropaganda mot SD och för invandringen.

  Märkligt att SN och andra svenska media inte slår upp lika stort att det var treåringens pappa som var människosmugglare och körde båten. Det nämns inte heller att familjen bott tre år i Turkiet och inte var hotade av något krig. Det är med andra ord en historia full av vinklingar.

  Det är också märkligt att ett dött barn (vilket är fruktansvärt hemskt) väcker mer uppmärksamhet än de sex miljoner barn under fem år som varje år dör i sina hemländer på grund av svält, vattenbrist och normalt lindriga sjukdomar samtidigt som Sverige tar närmare tio miljarder från biståndet och lägger på Bert Karlssons asylimperium.

  Den treårige Aylans pappa tjänade med andra ord pengar på att smuggla människor men var för snål för att kosta på flytvästar till sina egna barn.

  Om detta är det tyst i SN…

 27. Märker att jag inte blir godkänd här heller längre. Nåja kolla själva vad jag skrivit på V o MP:s bloggar. Inget är godkänt. Får väl ta konsekvenserna snart o sluta skriva. Hunden tycker i alla fall om mig fortfarande. Är inte poppis på Petterssons blogg heller har jag förstått. Men precis som er andra tar jag mig rätten att själv bestämma vad jag tycker. Nästa vecka slipper ni mig. MVH: Fisken!

 28. .Märker att jag inte blir godkänd här heller när jag skriver fritt ur hjärtat. Ändå är det kanske HÄR jag blir mest godkänd. Läs dom andra bloggarna så får ni se själva. Inga svar och ej godkänd. SÄMST på att godkänna mig är nog V och MP kanske. Jag stod helt ensam när jag var sjuk. Men jag fixade detta själv. Min övertygelse kanske inte får gensvar men får väl fortsätta köra mitt eget race. Nu slipper ni mig kommande vecka och med dessa rader önskar jag ALLA allt Gott!

  1. Jag har inte på något sätt betalt för att sitta och godkänna kommentarer Roland! Ibland kan det DRÖJA innan jag sitter vid datorn. Den där världen bortom dator och internet behöver sitt den med.
   Ber så mycket om ursäkt att jag inte har 100% fokus på ER diskussion som tyvärr inte alltid håller sig inom rubrikens vidaste tolkning alla gånger… Det är givetvis mitt fel.

 29. Alla människor måste inse att vi behöver varandra. Skall ge ett exempel nu. Leif Pettersson o kanske även Tommy Pettersson vet vem jag menar. Förre talmannens bror var en god barndomsvän till mig. Fick hans adress och skrev ett brev till honom. Berättade att vi har husvagn o det vore kul att träffas någon gång o prata minnen. Då dog den kontakten. En annan Pettersson nämligen Håkan som åtminstone Leif känner förklarade för mig att han tillhör idag Sverige-eliten o vill inte träffa dig”. Överklass o arbetarklass som jag är kan inte ens fika längre. Jag förstod inte detta då och gör det inte idag heller. Jag skulle mycket väl kunna bli kompis med en muslim. Vad menar jag med detta inlägg. Jo alla människor har samma värde. Tror LW skulle tyckt det varit kul att träffa mig. Men han gav det aldrig en chans. Även du Leif har jag bjudit hem på fika. Du kommer aldrig. Är jag så jävla dålig som människa så jag inte duger att fika med? Jag tänker inte tigga pengar utan bara prata minnen. Vår värld är precis så här idag. Dialog är nog början eller som jag skrev i min insändare idag. Låt Alans död bli början på en bättre värld.

 30. SD är lite som vårt fotbolls-landslag. Alltid vinnare innan match o valdag. Vad gav den stora valsegern 2014 för inflytande. Svar:Ingenting. Vad skulle ändra sig till valet 2018. Pettersson får gärna kalla mig och majoriteten för dönickar. Men hjälper det? Man måste ta och ge i politiken. Därför hamnar gumman o jag åter i soffan. Den låg vi i hela 90-taler. Ångrar kanske idag att vi började rösta igen på 2000-talet. Det har bara känts fel. Vi ÄR sossar och varför skall vi då rösta på andra? Dom har bollen!

 31. Ser rörigt ut OM detta skulle bli valresultat. Då sitter Löfven kvar om DÖ består.Men SD:s framgångar borde väcka dom andra. Frågan blir: Vaknar dom?

Kommentarer är stängda.