En stängd blogg?

Denna blogg har varit väldigt öppen gällande kommentarsfältet. Detta överväger jag att kraftigt begränsa. Detta pga att kommentaren ytterst sällan handlar om inlägget.

Detta är Inte avsett att vara ditt klotterplank!

Vill du ha en egen plats att kasta ur dig DINA synpunkter så kontakta SN och be om en egen blogg.

Hoppas på förstålse för detta, då det är ganska självklart.

19 thoughts on “En stängd blogg?

 1. Hej, Thom!

  För att ”pröva” de nya riktlinjer du har satt upp för bloggen, så vore det lämpligt att du skrev ett blogginlägg.

  Då först kan du/vi få se resultatet av hur kommentarerna anpassar sig till blogginlägget.

  Tills dess så får vi vänta med att kommentera.

  Vi får hoppas att det inte blir denna utveckling.

  Som alldeles för många tidningar anammar.

  ” I dag har Mittmedia stängt ner kommentarsfälten till artiklarna på samtliga tidningars sajter. ”Läsarkommentarerna har spelat ut sin roll”, säger Daniel Nordström, chefredaktör för Arbetarbladet i Gävle.

  http://www.journalisten.se/nyheter/mittmedia-slopar-lasarkommentarer

  Ett gott nytt år tillönskas alla från det vackra Oxelösund.

 2. Vi har helt olika åsikter om SN Thom. Tråkigt men så är det nog. Har tänkt på lite udda människor typ Thomas Arnell. Han skrev ju en hel del här förr. Han VET att jag kan frågor rörande den psykiska ohälsan. Just den typen av människor som samhället skiter i TROR jag är värdefulla för SD. Dom kommer ingen vart med varken S eller M. Så hindra dom att skriva här kanske inte är så klokt Thom. Förstår att han är besviken när invandrare får nästan gratis tandvård och han ingen. Här sviker dom rödgröna partierna rejält. Jag har ju mitt på det torra idag. Men vi kan aldrig mer rösta S igen. Jo om dom går oss till mötes vilket dom aldrig tänkt göra. Dom vill att jag skall krypa på alla fyra och vara tacksam mot dom. Därför bäddar dom för att bli ett 25% parti i nästa val. När det sen gäller flyktingpolitiken i stort delar jag C o V:s värderingar. Man ska ju rösta säger folk till mig. Okey då får det bli C och VFP. Men soffan känns fortfarande varm o skön. Kommer nog inte att skriva här efter års-skiftet. Slutade på Petterssons i höstas. Ni kritiserar SN men vill inte ha fria ord själva heller????

  1. Detta handlar inte om fria ord utan om att kommentarerna ska handla om inlägget och inte vara ”en allmän blogg”.

 3. Jag frågar bara vanligt folk på gatan Pettersson. Förstår att du syftar på din blogg. Den vet jag att många läser. Jag syftade kanske på dom politiska bloggarna i SN. Dom verkar inte många läsa idag om jag skall tro folk. Jag känner dom flesta journalister på SN och jag gillar dom. Att dom inte går hem hos partierna är kanske rätt naturligt. Granskare blir aldrig poppis hos den dom granskar. God Fortsättning Pettersson!

  1. De går hem hos mig också Roland, NÄR de klarar av att vara sakliga och objektiva. Tyvärr har en hel del av SN:s ”journalister” svårt med just detta…

 4. När jag frågar folk verkar ingen läsa några bloggar, åtminstone inte politiska. Jag litar på SN, men inte på politiker. God Fortsättning!

  1. Roland, vilka frågar du då. Jag och du vet en politisk blogg som många läser, dock gillar SN inte den.

   Den bloggen har betydligt fler läsare än SN.se och den har ett öppet kommentarsfält.

   Den bloggen har till och med fler läsare än det som anses vara Sveriges största landsortstidning (NA.se) om nu Örebro är en landsort.

   1. 1.Vad är det som i huvudsak tas upp på bloggen Pettersson och varför?
    2. I stort sett samtycke av det som tas upp?
    3. I stort sett för och emot av det som tas upp?
    4. I stort sett emot av det som tas upp?

    Gör en statistik och analys av det och publicera detta Pettersson.
    Du är bra på siffror och statistik har jag förstått.

 5. Öppna kommentarsfält anser jag tillhöra en av demokratins grundstenar. Den lilla människan ska också ges chansen att framföra sin röst, vilket många stora medier förvägrar dem.

  I dessa kommentarsfält kan man många gånger läsa både intressanta och informativa debatter.

  Baksidan är att dessa också används för att föra fram hot och hat, samt att debatterna ofta utmynnar i något som inte har ett dugg med själva inläggen att göra.

  Därför funderar Thom i rätt banor, men får inte falla in i fällan att de som vill tysta debatten inte sällan är de som för in debatten på andra spår och som inte klarar en hederlig debatt utan hot och hat.

  Att starta en egen blogg är lätt och ofta gratis. De som vill öppna egna debatter har den möjligheten, så ta den.

  1. Bloggansvarig har ett inlägg där han kraftigt vill begränsa inlägg som inte håller sig till huvudinlägget. P. Skoglund instämmer.
   Skoglund har sedan omgående ett inlägg om all-time-high hit och all-time-high dit som inte har ett dugg med huvudinlägget att göra.
   Och inte nog med det. Bloggansvarig släpper igenom det.
   Blivande ”kompisbloggen” / ”medhårsbloggen”!?
   En liten DÖ-pakt hos Sd lokalt!?

     1. Jag hoppades på förståelse från alla inblandade. Kommentarerna förhandsgranskas inte av mig utan någon annan av SN utvald. Om det passerar dem så publiceras det hela och här först kan jag välja att behålla eller kasta kommentaren.

      Jag vill alltså INTE ha”kommentarer” som inte är kommentaren utan nya ämnen. Dessa borde hamna på någon annan blogg.

   1. Kom ur ”småskolan” nu, Leif Pettersson.

    Om du nu vill förfölja mig, i vad jag tycker och tänker …..gör det då som en vuxen och mogen människa.

    Skärp dig. Hälsas från det vackra Oxelösund.

 6. Det är bra Thom!

  Det är ”bättre att stämma i bäcken än i ån”, för att få lite ordning och reda på saker och ting.

  Naturligtvis ska vi respektera det du påtalar som då ”felar”, i din önskan om att få en bättre blogg, med anknytning till ditt/SD:s blogginlägg.

  Hälsas från det vackra Oxelösund.

 7. Förstår att det är kört för mig framöver. Men vill ändå tacka för den tid som varit. Tyvärr finns ingen annan blogg heller att ”kladda ner” på. God Jul Thom och Lycka Till med en vässad blogg !

Kommentarer är stängda.