Ungdomar

Hej.

Ja nu är det snart studenttider och skolavslutningar.Hur är det med firandet ? Ska det bli en glad studentfest .Eller besök på lasarettets akut på grund av för mycket AV DET GODA ,SOM UNGDOMEN HAR FÅTT I SIG.
Som mamma till 3 vuxna barn och farmor till 5 barnbarn. Samt en del andra ungdomar som jag har haft hand om under årens lopp så vet jag att det är lätt att komma åt både vin ,starksprit och framför allt öl.Det köps ut av äldre kompisar .Det langas på många ställen.

Droger kan man komma över på många olika platser .Var rädda om undomarna som finns här i Oxelösund men även på övriga platser i Sverige.

Låt studenten och skolfirandet bli nyktert eller någolunda nyktert.
Låt ingen skadas eller kanske rent av avlida på grund av alkoholen.

Siw Sjöholm Johansson ledamot i Vård och Omsorg
Gruppledare för Oxelösunds Centerkrets