Ånglok & Nya bussar

Hej igen.

Ja visst har vi en strålande höstdag i dag .Själv har jag hunnit med lite av varje skogspromenad ,plockat upp potatis som vi har på vår lilla kollonilott.Bor man i en lägenhet så har man ju inte tillgång till en trädgård.
Sen han jag ned en litet besök på lokstallarna. Ånglok med 2 vagnar som väldigt många både gamla och unga var intresserade av. Resan gick mellan Oxelösund och Vrena .En lagom utflykt för att känna på hur det är att kunna pendla på TGOJ banan fast inte med ett modernt tåg utan ångloket som både syntes och hördes.

Det blev ingen tur för mig den här gången för jag fortsatte till den stora parkeringen och tittade in i en våra allra modernaste bussar.
Barnen var väldigt intresserade av att kunna åka hissen upp och ned .Den som alla handikappade med rullstolar och rullatorer kommer att kunna använda sig av .Smidigt och bra.
Även barnfamiljer med barnvagnar passar det förträffligt.Bra benutrymme och en stor toalettinne i bussen .Det finns plats för både barnvagnar inne men även i utrymmet under bussen.

Han inte med att pröva miljöbilarna, elbilar ,men det är ju något som vi i Centerpartiet vill satsapå här i vår lilla kommun.Vi har ju eluttag ,som väldigt få använder vid stora parkeringen.

Lite om vad som har anordnats här i Oxelösund denna lördag den 17/9 .

Siw Sjöholm Johansson Centerpartiet Oxelösund