Trafikverket kör i diket

Oxelösunds kommun vill byta ut informationsskylten utmed motorvägen. Bygglov är sökt och beviljat, men Trafikverket avråder. En skylt med växlande bilder kan distrahera trafikanterna. Det må så vara, men det gäller mycket annat också som finns utmed vägarna.

Kanske ska en sänkt hastighet diskuteras, med tanke på att motorvägsträckan Nyköping-Oxelösund saknar viltstängsel, är livligt trafikerad vid skiftbyten på SSAB samt har flera av- och påfarter.

Trafikverkets inställning är snäv och tar inte ställning utifrån helheten och kommunens behov. Det är trist, men i skyltfrågan kör Trafikverket rejält i diket!

 

2 thoughts on “Trafikverket kör i diket

  1. Måste börja med att fråga om det gäller motorvägen mellan Nyköping-Oxelösund i så fall håller jag med dig. Gäller det E 4 an så kan trafikverket ha en poäng. Annars är jag helt offside inom politiken. Så länge mitt bråk med landstinget inte är löst kommer vi att rösta olika i alla valen. Dock bör C få minst en röst från oss. I landstinget fortsätter vi att rösta på vfp. Får kanske skriva av mig lite i SN i sommar enligt dom. Kommer då att beröra sveket mot dom svaga i stort. Här har jag inte stöd från något parti idag. Du får kolla i sommar. Önskar dig och Agneta en trevlig sommar! MVH: Roland o Anette o Bamse.

  2. Vet inte varför du inte godkänner det jag skriver. Kan nämna att efter LSS-debatten i agenda tänker min dotter som alltid röstat V eller Mp byta till L. För Anette o mig står C lite närmare. Just L har jag konflikt med i landstinget. Politik av idag är svårt. S vill gärna få oss att tror att dom har monopol på godhet. Ändå vill dom spara på utvecklings-störda. Dom känns opolitliga idag. Hej!

Kommentarer är stängda.