En fråga jag ställer mig (med anledning av ett av de senaste inläggen utav Patrik Renfors)

Börjar med att be om ursäkt för den långa rubriken, den var dock svår att korta ner…

Med anledning av Patrik Renfors blogginlägg om att vården för äldre försämras på grund utav vinstern inom det privata så måste jag ställa en fråga.

Oxelösund som faktiskt inte har LOV (Lagen om valfrihet) har bland de mest missnöjdaste brukarna (i detta fall, de äldre) inom vården. Och detta trots att inga vinster går till det privata. Jag ser gärna att Patrik Renfors, eller någon annan inom Vänsterfallangen förklarar det för mig.

För om vård bara är dåligt om vinsten går till det privata, då måste ju Oxelösund som nästan kör samma detaljstyrning som någon diktatur vara en toppenstad att bo i som gammal. Och så stämmer inte den fakta jag senast fått tag i…

//Dennis Nilsson, Moderata Ungdomsförbundet Oxelösund
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*