En fråga med ett självklart svar

Bor man i Oxelösund så är man stolt. Stolt över läget vi har. Läget till skärgården, närheten till ”allt” och läget över att ha ”storstan” bara 5-10 minuter ifrån kommunen.

Men skall vi nöja oss med det? Skall vi nöja oss med att vi ligger vid skärgården och är en skärgårdskommun? Jag tycker det är dags för ledande politiker att fundera på om vi är nöjda. Vi har kanske Sveriges bästa läge, men nyttjar vi det hela på rätt sätt?

Vi skall vara stola över Oxelösunds läge, men jag vet inte om jag på riktigt kan vara stolt över Oxelösunds kommuns arbete med företagande, med skolan i helhet eller med turismfrågor. Jag tror vi kan bättre. Stolt kan man vara, men aldrig nöjd. Eller?

//Dennis Nilsson, Moderata Ungdomsförbundet Oxelösund
Vice Ordförande MUF Nyköping
Ersättare Utbildningsnämnden Moderaterna Oxelösund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*