Slöseri med skattepengar!

FEMÖREKRÖKEN!

Idag ett begrepp. Kommunen planerar att göra om en rak väg till en krök. Ett sätt att utveckla området, säger majoriteten. En summa om 2,5 miljoner, sägs det ha kostat så jär långt. Vad har kommunen utvecklat? Det har sålts två tomter men det hade vi kunnat gjort ändå. Huvudet under armen, anser jag.

Om du frågar skattebetalarna hur det det utvecklat Fiskehamnen så blir svaret många gånger: ” Det är ju inte klokt, jag är förbannad, misstror kompetensen” osv.

https://docs.google.com/file/d/0B8IrVJYA2OL3dko4OGRyd1VMRWc/preview?pli=1

Hälsningar från Din lokala politiker

Dag Bergentoft

070-567 66 55

 

 

2 thoughts on “Slöseri med skattepengar!

  1. Polletten börjar trilla ner för oss. I Oxelösund får V och Patrik Renfors våra röster. I landstinget talar allt för att VFP får våra röster. Här återstår ett samtal mad doktor Jonas först. Riksdagsrösten där är vi helt ovissa. Reinfeldt imponerar stort på mig. Främst hans syn mot rasism. Hinner i alla fall träffa Hägglund o Kristersson innan valet. Dessa möten kan avgöra. Kan bli en blank röst där. Var med i en Novus-undersökning igår. Jag kryssade Fredrik på frågan om vem jag ville se som statsminister. Vår tids största statsman. Hej!

  2. Bäste Dag: Förklara för Leif Thor att fisken skäller man inte ut. Detta kommer alltid i tryck m.m. Där rök våra röster för alliansen i år. 2018 är det ett nytt val o vi börjar om på ruta ett. Som fisken röstar, röstar Sverige. Därmed vinner V o S åter lokalt. Sen vet vi att VFP INTE får egen majoritet i landstinget. Riks har vi som sagt INTE bestämt oss. Det kablar ja ut när vi varit på kordinatorn nästa vecka i förtidsröstat. God Tur Dag !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*