Hur får vi bättre kvalitet i äldrevården i Oxelösund?

Leif Thor uttalar sig om kvaliten och behovet av konkurrens inom äldreomsorgen.

Lyssna och begrunda!

http://sverigesradio.se/sida/sok.aspx?q=leif%20thor&programid=87

 

Hälsningar från Din lokala politiker

Dag Bergentoft

 

 

5 thoughts on “Hur får vi bättre kvalitet i äldrevården i Oxelösund?

 1. Dag kan jag hämta två valsedlar för KD i landstingsvalet? Hoppas den varma kram jag fick av Hägglund i går plus den lapp jag gav honom löser knuten. Är det NÅGON som kan lösa detta är det Hägglund sa Silferling igår. I så fall får KD två helt nya röster. Då skippar vi VFP. Ständigt denna fisken. Tror faktiskt S stör sig mest på lilla mig.

 2. Skall jag tolka det uteblivna svaret som att ni inte har KD-valsedlar till landstinget. Då hämtar jag dom hos Marita o Östen i Nyköping.

  1. Jag ville lägga ut din kommentar så fort som jag såg det.
   Sitter just nu i bilen en stund mellan dörrknackningarna.
   Du är välkommen att hämta valsedlar i Allianslokalen i Oxelösund.

 3. Tack Dag. Sen får vi se vilka vi tvingas kasta KD:s eller VFP:s. Blir spännande dagar fram till valdagen. Vi skall för första gången sedan 1988 rösta i val lokalen. Känns högtidigt. Då röstade vi i Slagsta skolan i Eskilstuna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*