SVERIGES BÄSTA SJÖKOMMUN!

Oxelösund är värd att bli Sveriges bästa sjökommun!

Men så är det inte idag. Det råder ett stort missnöje bland båtägare. Pris och kvalitet hör ihop vad avser båtplatser.
Men den bästa sjökommunen ska givetvis också ha bra badplatser till god turism och allt där emellan.

Det vill Moderaterna tillsammans med vännerna inom Alliansen råda bot på.

https://docs.google.com/file/d/0B8IrVJYA2OL3clMxLXRhTERMYXc/preview?pli=1

Hälsningar från Din lokala politiker!

Dag Bergentoft
070-567 66 55

2 thoughts on “SVERIGES BÄSTA SJÖKOMMUN!

  1. Rätt kul att Katarina kom när jag pratade med en kompis som hon kände. Jag känner väldigt många människor. I går i Nyköping fick M där se hur många jag känner och hur jag brinner för handikappade människor. Någon sa där: Du skulle stå i vårat bås du känner ju alla, slut citat. Jag talar med alla precis som Dag. Tror just detta är VÅR styrka. Mina stora öron tar in en del också. När M i Nyköping lovade att hjälpa en handikappad man med diverse hjälp-medel för att denne skulle kunna rida blev jag GLAD. Den sidan från M måste ni visa mer av. Jag använder ofta ordet social kompetens. Ibland behövs så lite för att glädja en annan människa. En handikappad kvinna var från Oxelösund. Jag pratar med ALLA från dom hemlösa till talmannen brukar jag hävda. När nu Reinfeldt som tillsammans med Borg kommer till Nyköping på tisdag ser jag fram emot. När Reinfeldt vädjar till våra hjärtan så ser jag det som STORT. God Kväll !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*