Nu vinner vi valet – rösta på Vänsterpartiet!

Nu är det redan dags igen 22/3 är det extraval (nyval) till riksdagen! Rösta på Vänsterpartiet!

Nu rullar snart husvagnen ut på på ett kallt järntorg igen och vi sprider självklart en varm feministisk och socialistisk vänsterpolitik. Du som har funderat på att engagera dig politiskt men inte gjort det än. Idag är en bra dag att bestämma sig för att ta steget. Nu ger vi järnet för en rödgrön majoritetsregering med en stark vänster och ett obefintligt inflytande för rasisterna.

Statsministern har meddelat att han kommer att utlysa nyval. Det är en situation som de borgerliga partierna och Sd har tvingat fram och det finns nu inget annat alternativ. Sverige har ett nytt politiskt läge och ett nytt val till riksdagen kommer att hållas den 22 mars.

Socialdemokraterna och Miljöpartiet säger att de går till val på den budget vi har förhandlat fram med dem. Men de kan bara genomföra den med oss. Vi vet också att det är tack vare oss som mycket av det bästa i den budgeten finns där.

Vänsterpartiet är garanten för en budget som utjämnar inkomstskillnaderna mellan fattig och rik. Vi är garanten för en feministisk budget för minskade inkomstskillnader och för en välfärd att lita på utan vinstintressen. Med oss blir det vänsterpolitik. Nu sätter vi igång och vinner valet!

bild 3

Bli medlem i Vänsterpartiet – nu behöver vi vara så många som möjligt.

3 thoughts on “Nu vinner vi valet – rösta på Vänsterpartiet!

  1. OM vi kunde skulle V kanske vara ett lika gott alternativ som S för oss. Nu är det ju bara det att S inte är några skickliga förhandlare. Jag menar VÅRA konflikter som tex. M aldrig vill se en lösning på. Då skulle M förlora TVÅ röster o rödgrönt vinna två. Men så blir det aldrig. Vi sträcker hela tiden ut en hand till S. Dom vill inte ta emot den. Känns problematiken igen? Så funkar det i dagens sandlåde-Sverige. Men Lycka Till Lotta! Du är nog en kämpe i alla fall. Tyvärr lär vi få ett i stort samma valresultat. Kanske blir Extra-val varje månad framöver. Sverige GÅR inte att regera längre. Hur skall vi lösa detta?

  2. TV 4 och Marcus Oscarsson raljerade med alla partier på morgonen och skrev roliga val plakat. På V:s stod Dörrmatta till salu. I en insändare idag påstår Östen Eriksson att V röstat emot sitt eget förslag bara för att vara dörrmatta åt S. Skall V växa så måste man stå för sin politik och även våga gå emot S när det behövs. Om inte växer INTE V.

  3. Det är bara hat o hat idag från alla håll. Vi har tre block idag. Men vi måste väl kunna prata med varandra allihopa. Sen avgör ju väljarna vilka som skall styra landet. Vi har haft TVÅ politikermord i Sverige och det räcker nu. Vi måste inte vara överens om allt men det hör till god ton att samtala med varandra. Jag tycker alla tre blocken har skuld till dagens bistra klimat. Jag var orolig inför förra valet att det skulle bli våld. Nu är jag ännu oroligare. Kan vi tumma på att vi skärper oss allihopa? Även jag givetvis. Den som själv är utan skuld kan kasta första stenen. God Kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*