Omtag i bloggandet!

Hej alla, den här bloggen har legat nere en längre stund, men nu har vi tänkt ta tag i bloggandet igen. Det kommer handla om lite smått och gott, med lokala, centrala och internationella frågor.
Tanken är att vi ska lägga ut flera blogginlägg i veckan och få till en god dialog med er i kommentarsfältet. som sagt nu tar vi ett omtag!

7 thoughts on “Omtag i bloggandet!

  1. Det ser vi fram emot Patrik. Jag har så mycket att ta upp men framförallt hur psykvården idag funkar. Vågar någon lyssna på mig så ska jag berätta en del. Här behövs politiskt mod att våga tänka nytt. En ung kille på min gata tog sitt liv sent förra året. Han mådde skit. Fick ”lyckopiller” som tar två månader innan dom verkar. Först blir man sämre. Han blev det o orkade inte mer utan hängde sig. Kanske känner du till fallet. Han skulle givetvis varit inlagd tills medicinen verkat. Sånt här kommer aldrig ut. Jag VET för att jag är expert. Men mig lyssnar ingen politiker på. Hur många fler ska vi offra? Han blev 21 år. Här ska politikerna ta makten. Inte tjänstemännen. Det var det jag bråkade med Nicklas om när han kickade Carro genom att låta en knäpp tjänsteman ta beslutet. Kan berätta att folk på Björntorp frågat Anette om vem Patrik Renfors är. Du är ihop med Gunillas dotter Jenny sägs det. Så här sa Anette: Då har hon fått tag på en toppenkille. Sug åt Dig! Hej!

  2. Patrik jag tutade på dig igår bara för att hälsa. Du såg lite arg. Vi hälsade på Jenny som jag tror kände igen oss. Skramlade igår. Idag på Petterssons blogg finns en film som jag tycker du skall se. Jag var inte med då, men är stolt över mina kompisar. Se själv och begrunda. Trevlig Söndag Patrik och Jenny o Jaimie.

    1. Haha… Jag förstod inte förrän efteråt att det var ni, jag trodde dessutom styrning tutade på personen som stod bredvid oss på vägen. Jag var inte arg, jag var bara sjuk med lite feber, men det börjar gå över nu.
      Ha det så bra.

  3. Chansen att Anette o jag skall rösta mer är väldigt liten. Men den finns. Vi tycker Jonas Sjöstedt visar störst hjärta i flyktingfrågor. Synd att vi inte kommer överens med V i landstinget. Inte heller i Nyköping. Min fråga är ju psykiatrin. Här sviker V rejält. Försiktig optimism om den nya stor-regionen. Pratade psykiatri i Bollnäs i somras. Dom är mer PÅ än Sörmland. Kanske får vi en psykiatri med bättre balans om vi kommer in i bananen. Men det får framtiden utvisa. Få kommer att sakna vårt landsting i alla fall. Visst hade jag hellre tillhört Östergötland. Men då splittrar vi Sörmland och det vill jag inte. Men sista ordet är väl inte sagt antar jag. Ha det!

  4. Lite obegripligt blir det att inget parti från V till SD o allt däri mellan säger nej till alla mina förslag om en förbättrad psykvård. Någon sa att dagens politiker är livrädda för nya utgifter. Okey ett rehab-hem i varje län lär kosta en slant i början. Men kanske assistenter som borde avlönas av FK vore ett alternativ. Hörde en psykolog i radion i morse säga att vi måste sluta skylla på den sjuke. Det är aldrig dennes fel. En assistent kunde kanske nysta i varje individs problem. Kanske nytt jobb eller studier kan hjälpa många. Varje individ som kommer i arbete igen och får ordning på sitt liv är ju en vinst för hela samhället. Både S o M har fastnat i ett åldrigt sätt att bedriva psykvård. Här gäller inte arbetslinjen utan snarare sjukpensions-linjen. Som i sin tur medför ett livslångt utanförskap, fattigdom. Låg pension vid fyllda 65. Samt risk för drogproblem m.m. Jag vägrar tro att det är bara jag som är knäpp och alla politiker skulle ha rätt. Då skulle inte verkligheten se ut som den gör. Folk blir ju sjuka på jobbet. Hjälper vi merparten av dessa människor frigörs pengar till övrig vård och skolan som behöver förstärkas. Men ingen politiker från något parti vill tala med mig. Knepigt! Go Söndag Patrik!

  5. Lika obegripligt är det att se hur både S o M tävlar om att lägga sig så nära SD det bara går för att vinna tillbaks väljare som gått till SD. Här kan V o även C vinna väljare. Jag tror ändå att dom flesta svenskar är humanister och vill hjälpa människor i nöd. Tänk om jag tvingats fly. Sen får jag inte ta dit Anette o barnen. Tänker man så blir dagens flykting-politik obegriplig. Hej min vän!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*