SN har lyft upp partibloggarna mer synligt.

 

Då blir jag genast lite mer sugen på att blogga, jag har gjort försök att komma igång vid flera tillfällen.
Jag ska dock erkänna att det har varit tunt med inlägg de senaste åren.

Nu när SN har lagt partibloggarna i ett mer synligt läge, ska jag skärpa mig och blogga lite oftare.

Mycket är på gång i vår kommun nu, flera satsningar och projekt skymtar dagens ljus.

Ibland är det kortdistanslopp, för det mesta lite längre sträckor.
Oftast är det som att springa marathonlopp i politiken, där till och med målsnöret fått töjas och göra loppet längre.
Ett exempel där vi har nästippen strax innan mållinjen, är det nya lägerboendet och de nya omklädningsrummen m.m. på Ramdalens idrottsplats.

Beslutet fattas 8 Mars på kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige i slutet av Mars.
Därefter kommer vi titta vidare på hur vi vilket sätt vi ska satsa på Sporthallen. Jag kommer skriva mer om det när det närmar sig.

Mvh

Patrik Renfors
Ordförande i kultur- och fritidsnämnden
Gruppledare Vänsterpartiet Oxelösund

t

7 thoughts on “SN har lyft upp partibloggarna mer synligt.

 1. Det skulle väl vara bra att som vänsterpartist och andra också naturligtvis få utbyta lite åsikter och funderingar på den här sidan. Vi får väl se vad det kan bli av det.

  1. Jag ska göra mitt bästa med att föra en god dialog, målet är att jag ska bli lika flitig som jag var för några år sedan med bloggen.

 2. Patrik jag träffade Stig Kjellberg på stan idag. Han var missnöjd med Ramdalen o visste idag inte vilket parti han skulle rösta på nu. Även jag vet inte det. Kan bli soffan men samtidigt vill jag vara en motvikt till SD. Bara Gud vet hur det blir. Kul att du är på banan igen. Lycka Till Patrik!

  1. En motvikt till SD verkar du bara kunna bli på vänstersidan Roland, Centern och Liberalerna har gjort visst motstånd, men de kommer ändå rösta på Moderaternas politik som Moderaterna i sin tur har gjort upp i stängda rum med SD. Frågan är hur de kommer agera i Oxelösund om vågen skulle tippa över. Nu tror jag förvisso att MP skulle rösta på vår politik i det läget.

 3. Patrik be nu Lotta svara på min insändare idag. Kanske kan Lotta o jag o Clarstedt mötas i maj för en diskussion om detta. Tror tyvärr att politikerna är totalt okunniga inom detta. Lotta bör ha ett övertag genom sitt jobb. Denna fråga är allra viktigast för mig. KÖR HÅRT NU!

  1. Hej roland jaghar tagit kontakt med Lotta Back om ett snabbt svar, då kommer nog snart se ett i tidningen. Hoppas att du också blir nöjd med landstingsvänsterns svar.

   1. Det hoppas jag bli. Jag o Clarstedt o troligen även Lotta delar nog den danske professorns syn hur modern o human psykvård skall bedrivas. Lotta o Lennart är proffs och jag har mina erfarenheter, således en stark trio. SD skall bekämpas med sakpolitik. Där har nog V bättre utsikter än S som mest flörtar med mitten idag. Men ska vi två rösta igen ska det va samma parti i ALLA valen. Då måste min konflikt med landstinget lösas o förhoppningsvis även Anettes konflikt med SKAF. Men vi är glada över att vi röstat borgerligt sedan 2006. Jag slapp gå tandlös. Ska SD bekämpas så är det med rättvisa för småfolket. Kör hårt Patrik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*