Segt

Nu har jag försökt vara positiv i flera inlägg på den här bloggen, så nu får det bli lite gnäll igen.

Vi i MP i Gnesta har lämnat in ett antal motioner som fortfarande är obesvarade. Den äldsta är ungefär 1,5 år gammal och gäller cykelväg. Nästa är snart ett år och gäller vindkraft. Någon är nio månader o.s.v. Jag är nyfiken på resonemanget bakom denna saktfärdighet. Resursbrist kanske man hänvisar till men det tror jag knappast. I något fall kanske det skulle stämma men flera motioner avser att något ska utredas och i andra fall är det mycket enkla och avgränsade frågor. Sådana motioner kan besvaras snabbt även i Gnesta. I de fall något ska utredas, förstår man att själva utredningen sedan kan ta tid. Nej jag tror att det ligger någon sorts politisk taktik bakom det här, i så fall ett spel som inte är särskilt konstruktivt. Eller så är det oförmåga att hantera frågorna i rimlig tid, vilket ju inte är mycket bättre.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*