Buuh för kollektivtrafik och miljöhänsyn!

Det tycker SNs ledarblogg, om man lånar deras eget journalistiska grepp nyligen. Bra att man är så tydlig med sitt engagemang för privatbilism och hänsynslöshet, när det gäller miljön. Det passar på något vis ihop med att C övergivit den gröna profil man en gång hade. C ägnar sig just nu åt ett speciellt röstfiske, nämligen att flirta med privatbilister. “Stå upp för bilen” säger man i bloggar och artiklar.

Miljömedvetandet hos folk i allmänhet har ökat mycket under senare år. Det gäller säkert även SNs ledarsida men man lyckas dölja det rätt bra. Det är numera inte många som tror att vi hur länge som helst kan fortsätta miljöförstöring och konsumtionsökning av icke förnybara resurser. Att MP arbetar för detta betyder inte att vi vill ta ifrån folk frihet och avskaffa bilarna.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*