KD och miljön

I morse blev Göran Hägglund, KD, intervjuad på TV. Hägglund gör ett sympatiskt intryck, måste jag säga och han verkar uppriktig. Han tyckte att den viktigaste politiska frågan nu är jobben och ekonomin och att den för KD mest utmärkande frågan är familjepolitiken. Det här är väl den korta sammanfattningen av KD-ledarens budskap under en hyfsat lång intervju. Det gavs goda möjligheter för Hägglund att redogöra för sitt partis politik. Men inte ord, inte ett andetag om vår tids stora fråga, miljön och klimatet (bortsett från någon senare tittarfråga om bensin). Det säger en del och borde ge ett tydligt besked inför valet till dem som är borgerliga men ändå oroar sig för miljöförstöring och klimatförändringar.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*