Låååångt ner på listan hamnade Gnesta

Tyvärr har jag anledning att återanvända en av mina tidigare rubriker. Då handlade mitt inlägg om en rankning av Sveriges Kulturskolor som gjordes av Lärarförbundet. Gnesta Kommun hamnade på plats 244 av 278 kommuner över de satsningar kommuner gör på Kulturskolor. Nu har tidningen Fokus http://www.fokus.se/2010/05/har-ar-det-basta-att-bo-2010-%E2%80%93-rankningen/ listat alla Sveriges kommuner ”Här är det bäst att bo”. Gissa på vilken plats Gnesta hamnade? Jo, 240.
Inte så uppmuntrande läsning.

Jag tror att Miljöpartiet skulle kunna göra en hel del till exempel för Kulturskolan och både idrottsföreningar och skolor om vi fick möjlighet. Kommunen i sin helhet behöver ett lyft på många sätt.

Rösta Grönt 19 september!

Kukkamariia Valtola Sjöberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*