Skola

Som jag tidigare har förutspått kommer alla partier att vilja framställa sig som barnens och skolans närmaste vän och skriva ambitiösa formuleringar som låter bra. Senast såg jag C här i Gnesta på sin blogg uttala sig om skolan, och det lät ju fint. Själv kollar jag på det senaste året och ser vad C och alliansen gjort i handling, och det är ju inte lika fint!

Nog om det. Vi har i vårt Valprogram och i vår budget gjort prioriteringar för skolan. Vi avsätter helt enkelt medel för att Gnestas skolor ska tillhöra toppskiktet av alla skolor. Det är ambitiöst och nödvändigt. Våra barn tillbringar en stor del av sin dag i skolan. De behöver en trygg vardag med fler vuxna och utbildade lärare som inte behöver gå på knäna på grund av arbetsbördan.

Share on Facebook Tweet about this on Twitter Email this to someone