Valvindar

Nu har det svängt! Ett par av de senaste opinionsundersökningarna visar att de grönröda gått lite framåt för första gången på länge. Tänk att de grönröda sakta är på väg tillbaka i opinionssiffrorna. Hoppas bara att det inte är för sent och att det finns tillräckligt många blockbytare. Vi får se. Det rejäla opinionsunderläget under lång tid har varit tungt och känts skakigt. Vi anar nuljuset i tunneln. Miljön förtjänar ett maktskifte både i Sverige och i vår lilla kommun. Såg förresten i SN, där alla partier angivit sina tre viktigaste frågor, att M i Gnesta angett miljön som en av dessa. Vi är alla överraskade men skulle det nu gå fel i valet, ser jag mycket fram emot vad denna nya miljöprofil hos M kan ge.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*