Hurra för miljön!

Vi har fått besked om att SN kommer att hålla denna blogg öppen en tid till och det tycker vi är trevligt. Så här är vi igen.

Det gick bra för oss i valet, för Miljöpartiet alltså. Jättebra, faktiskt. Härligt att se att allt fler inser betydelsen av miljö- och klimatfrågorna. De stora miljöfrågorna avgörs ju långt ovanför huvudet på oss som arbetar på gräsrotsnivå men det är av största betydelse att medvetenheten byggs och ökar underifrån. Miljöpartiet är nu det tredje största partiet i Gnesta och det är vi stolta för. Det förtroendet ska vi försöka leva upp till på bästa sätt under den kommande mandatperioden. Vi har flera nya medlemmar och medarbetare, så det kommer vi att kunna.

Som alla SN-läsare vet, är det ännu inte klart vilken samarbetskonstellation som kommer att bestämma i Gnesta. Vi utgår förstås från att vi ska vara en del av det kommande styret. Vi får många kommentarer och synpunkter från båda håll och vi kommer att slutföra diskussionerna, så snart det går. Allra först kommer vi att ha ett medlemsmöte om saken.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*