Samarbetsdiskussioner

Det finns fortfarande inte mycket att rapportera om pågående sonderingar och diskussioner bland partierna i Gnesta. Det ligger i sakens natur att parterna inte talar öppet om saken, så länge inget är bestämt. Jag tror att allmänheten har förståelse för det, kanske journalister också. Så mycket kan jag avslöja att diskussionerna på båda håll hittills förts i en seriös och positiv anda och att vi mötts av personer med både kompetens och omdöme. Vi försöker på vår sida att leva upp till samma standard. Det står nu klart att vi kommer att behöva nästa vecka också till fortsatta diskussioner. Det beror inte på att förhandlingarna går trögt utan mer på att diskussionerna tas på stort allvar.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*