Lugnet efter stormen

På ytan verkar det rätt lugnt nu i politiken, i alla fall här i Gnesta, efter den storm som valrörelsen och valet var för många lokalpolitiker. Många hämtar sig och samlar nya krafter. En del är optimistiska, andra är uppgivna. Men aktiviteter pågår för fullt och resultatet blir allmänt känt om någon vecka. Sedan lär det bli, om inte en ny storm så i alla fall, en rivstart, särskilt för dem som ska bestämma i fortsättningen. Jag såg en lista med alla förtroendeuppdrag som ska befolkas (jag tänkte säga bemannas men man vill ju vara politiskt korrekt) och måste säga att en suck undslapp mig. Men jag tror att partierna är vana vid det här och redo att vaska fram alla namn på ledamöter, ersättare, suppleanter, representanter, nämndemän o.s.v.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*