Ros och ris

En av Gnestas skolkockar har fått ett hedersamt pris i tävlingen ”100 skolkök på ett år”. Grattis! Det bådar gott. Härligt att skolungdomarna får bra mat i skolan.

Häromdagen var jag på ett av äldreboendena i Gnesta, Liljedalshemmet, och åt en trevlig lunch. Eller kanske var det på Frustunagården? Jag blir lite osäker. Och lite skamsen. Jag har bott i kommunen i sådär 20 år och varit inblandad i politiken i några av de åren. Ändå har jag inte satt min fot i något äldreboende förrän just häromdagen, vilket gör mig generad. Det är klart att man föstår diskussioner bättre, om man varit på plats, träffat berörda o.s.v. Jag tror att mina politikerkollgor är duktigare än jag på detta och jag ska ta efter.

Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*