Debutant på SN-bloggen

När man som jag är debutant på SN-bloggen, så sneglar man lite på vad andra har skrivit tidigare i sina inlägg på SN-bloggen. Vi i MP har fått mycket kritik för att politikerkostnaderna blir högre när de vice ordförande posterna återinförs i nämnderna. Det som jag reagerar på är att Alliansen tydligen helt glömt bort att de efter valet inte var främmande för att höja politikerkostnaderna för att själva få behålla majoriteten i Gnesta…

Genom en återgång till ett system som användes förut i Gnesta med vice ordföranden i alla nämnder, så kommer kommunen få fler politiker som kan avsätta mer tid till sitt politiska arbete (alla är inte pensionärer). Då kan man bättre sätta sig in i aktuella frågor och därigenom
fatta de genomtänkta och långsiktigt hållbara beslut som vi i Miljöpartiet gått till val på. Detta kan i slutändan spara kommunen pengar och därför
är det motiverat att göra denna organisationsåtergång som är gängse i många kommuner.

Mats Dellrud

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*