Kort presentation av Eva Serrander

Här kommer en liten hälsning från en nytillkommen Miljöpartist.
Mitt namn är Eva Serrander och jag har blivit ersättare för Bengt Landin i socialnämnden.
Jag tackar för förtroendet och hoppas att jag kan bidra med något.
Jag är utbildad behandlingsassistent och har arbetat med det mesta inom socialnämndens områden, såsom äldrevård, barn och ungdom och missbrukare. De senaste 4 åren har jag jobbat inom Daglig verksamhet samt korttidsboende i Strängnäs kommun. Men jag är kanske främst känd för att jag drivit Skottvångs Gruvpark i närmare 20 år.
I min ungdoms dagar var jag med i fältbiologerna och låg i buskarna och kollade in fåglar, men jag får väl erkänna att jag då främst var intresserad av andra tvåbenta varelser.
Häromdagen hälsade jag på i Power Huset, ett av Gnestas dagliga verksamheter. Niklas Bergqvist, en av eldsjälarna som leder musik och teaterverksamheten där, visade mig runt. Det var inspirerande!
Vi har kommit långt i Gnesta med skapandet av denna verksamhet. I Strängnäs finns ett stort intresse av att sätta i gång något liknande. Vi får väl se, kanske det här inspirerande mötet var startskottet.
Eva Serrander

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*