Föreningsråd med idrottsföreningar

Under gårdagskvällen hölls ett föreningsråd med idrottsföreningar i det blivande gemensamma föreningskansliets lokaler i ishallen. Ett 10-tal lokala föreningar fanns representerade samt Sörmlandsidrotten, Mikael Karlsson från Gnesta kommun och fyra politiker.
Sörmlandsidrotten presenterade sin verksamhet och vad de kan hjälpa föreningarna med. I övrigt var de stora frågorna det gemensamma föreningskansliet och samverkan mellan föreningarna. Idrottsföreningarna efterlyste också en plan från politiskt håll, när det gäller de frågor som berör idrotten, till exempel upprustning av lokaler etc. Man uppskattade också att politiker deltog vid mötet, vilket man saknat tidigare.
Mats Dellrud

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*